Helsinki, Tampere, Turku

Microsoft Dynamics 365 Ratkaisuarkkitehti

Digia on kasvava ohjelmisto- ja palveluyritys, joka auttaa asiakkaitaan uudistumaan digitaalisesti. Meitä digialaisia on yli 1300 ja joukkomme kasvaa koko ajan. Kehitämme aktiivisesti kulttuuriamme ja työntekijäkokemustamme tarjotaksemme asiantuntijoillemme parhaat mahdolliset puitteet onnistua työssään. Juuremme ovat Suomessa, ja toimimme asiakkaidemme kanssa kotona ja kansainvälisesti. Digian liikevaihto vuonna 2020 oli 139 miljoonaa euroa. Yhtiö on listattuna Nasdaq Helsingissä (DIGIA). Rakennamme yhteispelillä maailmaa, jossa digitaalisuus toimii ja tuntuu. 

Etsimme osaajaa ensisijaisesti Helsinkiin, Tampereelle tai Turkuun, mutta meillä on etätyömahdollisuus myös muilta paikkakunnilta. 

Microsoft Dynamics 365 Ratkaisuarkkitehti 

D365 Ratkaisuarkkitehtina sinulla on jo kokemusta D365/AX:sta. Ratkaisuarkkitehtina tunnet hyvin Microsoftin ekosysteemin ja näet mitä hyötyjä järjestelmät tuottavat asiakkaan liiketoiminnalle ja miten ratkaisua tulisi soveltaa asiakkaan toimialalla. Sinulla on vankka kokemus konsultointityöstä sekä olet saattanut onnistuneesti loppuun AX/D365-projekteja. Pystyt myös hahmottamaan kompleksisia kokonaisuuksia, teknistä sekä sovelluspuolen osaamista. Sinulla on asiakaslähtöinen asenne ja asiakastyytyväisyydestä huolehtiminen on sinulle luontaista ja ensiarvoisen tärkeää. Eduksi katsomme voimassa olevat sertifioinnit useammalta kuin yhdeltä D365-osaamisalueelta. 

Taustaltasi olet toiminut aikaisemmin konsulttina. Aiempi kokemus Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations - tai Microsoft Dynamics AX -järjestelmästä katsotaan eduksi. Lisäksi olet aktiivinen ja oma-aloitteinen ongelmanratkaisija, joka sopeutuu nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Pidät omalta osaltasi asiakastyytyväisyydestä hyvää huolta. Osaat ilmaista itseäsi sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi ja esiinnyt luontevasti. Tärkeintä meille on kuitenkin asenne: innostuneisuus ja tekemisen meininki merkkaavat eniten! 

Tehtävässä pääset osallistumaan monipuolisesti uusiin asiakasprojekteihin. Tehtäviisi kuuluu asiantuntijajoukkomme kanssa yhteistyössä asiakkaiden tarpeiden kartoitusta, määrittelyä, järjestelmätoimituksiin liittyvää projektinhallintaa, suunnittelua. Tarvittaessa tulet osallistumaan asiakkaalle sopivan projektin suunnitteluun jo myyntivaiheessa – eli hyppäät remmiin jo alkumetreillä. Keskityt Microsoft Dynamics 365 for Finance, SCM ja Commerce -järjestelmiin painottuen omaan osaamiseesi. 

Digialla työskentelee noin 250 Microsoft-teknologioiden osaajaa. Kokeneet järjestelmäarkkitehtimme, konsultti- ja kehittäjäkollegat sekä muut auttavaiset työtoverit takaavat ympäristön, jossa varmasti kehityt haluamaasi suuntaan. Voimme rakentaa urallesi kiinnostavia mahdollisuuksia sekä huomioida niissä motivaatiosi, intohimosi ja toiveesi tulevasta. Ymmärrämme vapaa-ajan ja työn yhteensovittamisen merkityksen. Tarjoamme myös erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut kuten kattavan sairaskuluvakuutuksen, hammashoitoetuuden, lomamökkejä ja aktiivisen harrastekerhotoiminnan. 

Hakuaika päättyy 30.9.2021 Käsittelemme hakemuksia aktiivisesti ja kutsumme potentiaalisimpia kandidaatteja haastatteluihin, joten älä jätä hakemustasi viime tippaan!  

Jos sinulle tuli mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja tehtävästä antavat Åke Heino p. +358503637359 tai Janne Laurila +358407336681. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@digia.com

Hae paikkaa