Helsinki, Jyväskylä, Lahti, Oulu, Rauma, Remote work, Tampere, Turku, Vaasa

Mobiilikehittäjä

Viihtyvät ihmiset, kestävä kasvu. Tässä järjestyksessä.

Digialaisuus on osaajillemme aitoja ja ystävällisiä työkavereita, mutkatonta johtamista, ison talon edut ja mahdollisuudet yhdistettynä pienen talon rentouteen ja joustavuuteen. Siis juuri sopivan kokoinen. Lisäksi merkityksellisiä projekteja ja uuden oppimista Senior Trainee -hengessä. Työtä, jossa voi keskittyä antamaan parastaan.

Digia on ihmisille suunniteltu yritys – työpaikka, jossa on hyvä olla ja asiat toimivat.

Etsimme nyt MOBIILIKEHITTÄJÄÄ vahvistamaan julkishallinnon projektitiimejämme.

Pääset tiimin myötä mukaan Digian Secure and Scalable Solutions -ryhmään, joka toimii vajaan 200 rautaisen ammattilaisen voimin ja toimittaa ratkaisuja, jotka perustuvat räätälöimiimme sovelluksiin, kolmansien osapuolten ohjelmistoihin ja omiin ohjelmistotuotteisiimme.

Tämä tehtävä tarjoaa mahdollisuuden työskennellä kansallisesti merkittävän 112 Suomi -sovelluksen parissa sekä vahvistaa ja kehittää laajasti omaa osaamistasi front-end-kehitystehtävissä.

112 Suomi -sovellus pelastaa ihmishenkiä!

Sovelluksen merkittävyys korostuu aina, kun sen avulla saadaan ihmishenki pelastettua tai välttämään vaara-aluetta. Parhaita hetkiä sovelluksen parissa on, kun saamme palautetta tai luemme mediasta, että eksynyt kansalainen on löydetty sovelluksen avulla.

Pääset näköalapaikalle kasvattamaan kokemustasi viranomaisprojekteista sekä tutustumaan asiakkaan monipuoliseen tuotekokonaisuuteen. Työskennellä voit paikkakuntariippumattomasti etänä tai halutessasi Digian toimistotiloissa vaikkapa Tampereella.

Toivomme sinun hallitsevan hyvin React Nativen. Arvostamme myös, jos omaat Java fullstack/back-end-osaamista tai olet kiinnostunut toimimaan kehittäjänä myös niitä hyödyntäen.

Laskemme eduksi aiemman kokemuksen toimimisesta julkishallinnon tai turvallisuusviranomaisten tietojärjestelmäkehityksestä.

Tehtävässä menestymisen avaimia:

  • ketterät menetelmät ovat sinulle tuttuja ja kykenet toimimaan niin itseohjautuvasti kuin sujuvasti tiimissä edistäen projektin tavoitteiden toteutumista
  • asiakaslähtöisyys ohjaa työskentelyäsi ja sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja kommunikaatiotaidot
  • olet vastuuntuntoinen ja haluat kehittää osaamistasi entisestään
  • sinulla on rohkeutta ilmaista mielipiteesi sekä uskallusta kysyä ja kyseenalaistaa
  • viestit sujuvasti sekä suullisesti että kirjallisesti Suomen kielellä.

Toimiminen tietoturvallisissa hankkeisissa edellyttää Suomen kansalaisuutta ja henkilöille tullaan teettämään asiakkaiden toimesta perusmuotoinen henkilöturvallisuusselvitys. Tehtävä saattaa edellyttää myös jonkin verran matkustamista.

Jos sinulle tuli mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, ota yhteyttä Jermu Pölläseen, hän vastaa kysymyksiisi mielellään. Jermun tavoitat osoitteesta jermu.pollanen@digia.com tai numerosta 040-759 0998.

Hakuaika tehtävään päättyy 11.12.2022. Laita hakemus tulemaan, odotamme jo sinua!

#tehtyihmiselle #ihmisetihmisinä #työtäihmiselle #pilkesilmäkulmassa

Hae paikkaa