Helsinki, Jyväskylä, Remote work, Tampere, Turku

Mobiilikehittäjiä (Android, iOS, Flutter)

Digian Digital Experience -yksikkö koostuu ohjelmistokehityksen rautaisista ammattilaisista, joka tuottaa teknisesti ja käyttökokemukseltaan erinomaisia mobiili-, verkko- ja sähköisen kaupankäynnin palveluita ketterin menetelmin. Uskomme läpinäkyvyyteen, reiluun peliin ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin. Tiimiimme kuuluu noin 110 ohjelmistokehityksen ammattilaista, joilta löytyy intohimoa koodaamiseen. Teknologiastäkkiimme kuuluu moderneita web- ja mobiiliteknologioita kuten Swift, Kotlin, React Native, Flutter,  React, Node.js ja kaikki pilvialustat. Työskentelemme asiakkaidemme tiloissa sekä toimistoillamme Helsingissä Kasarmikadulla, Tampereella Finlaysonilla, Turussa Junakadulla ja Jyväskylässä Matilanniemessä.  

Ennen kaikkea haluamme olla mukana tekemässä Suomen parhaimpia digitaalisia palveluita. Projektejamme ovat mm. Suomen johtava iltapäivälehtisovellus Iltalehti, Helsingin Seudun Liikenteen (HSL) mobiilisovellus, Liigan mobiilipalvelut ja Stockmannin Hullut Päivät.


Etsimme nyt tiimiimme Helsinkiin, Tampereelle, Turkuun tai Jyväskylään

Mobiilikehittäjiä


Haluamme tarjota asiakkaille elämyksiä ja lisäarvoa jatkuvasti kehittyvien palveluiden kautta. Tehtävässä pääset kehittämään sovelluksia ja digitaalisia palveluita, suunnittelemaan uusia projekteja ja osallistut aktiivisesti sprinttien läpivienteihin ja teknologiavalintoihin. Palvelujamme kehitetään ketterin menetelmin ja moderneilla työkaluilla kuten Swift, React Native, Flutter ja Kotlin. Tehtävässä voit valita millä teknologialla pääosin työskentelet, mutta arvostamme myös monipuolista osaamista. Tarkkaa kiveen hakattua työnkuvaa meillä ei ole, vaan pääset vaikuttamaan tehtäviisi osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan!

Muutamia avainsanoja teknologioistamme ovat: 

  • Swift
  • Kotlin
  • React Native
  • Firebase
  • CI/CD Pipeline
  • AWS, Azure, Google Cloud 

Tulevasta tiimistäsi

Digital Experiencen tiimi haluaa kasvaa ja kehittyä jatkuvasti. Arvostamme uteliaisuutta, sekä rentoa ja huumorintajuista asennetta, toisten auttamista sekä jatkuvaa oppimista. Haluamme tarjota kehittäjillemme parhaan mahdollisen ympäristön työn tekemiselle; vapautta ja vastuuta, joustavia työaikoja, työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista. Meillä toimii useita aktiivisia OpenClub kerhoja, joiden avulla löydät innostavaa tekemistä myös vapaa-ajalla! Kiinnostaisiko sinua vaikkapa olut, leffat, padel tai videopelit? mahdollisuuksia on useita! Digialla toimii myös useita aktiivisia eSports-harrastajia, joista voit lukea lisää devaajiemme Juhan ja Tomin kertomana täältä

Tarjoamme sinulle ison talon edut yhdistettynä pienen talon rentouteen ja joustavuuteen. Meillä saat mahtavia työkavereita – kehittäjiä, jotka oikeasti osaavat tehdä avointa lähdekoodia, joustavan työajan ja mahdollisuuden valita omat työkalusi sekä tilaisuuden kehittää omaa osaamistasi.

Oppiminen on yksi Digian keskeisimmistä kulttuuriperiaatteista ja meiltä löytyy esimeriksi aktiivista heimotoimintaa, josta saat vertaistukea, oppeja sekä mahdollisuuden jakaa ajatuksia eri aiheiden ympäriltä. Vastapainoa työlle tarjoavat myös vapaa-ajan mökkimme Tahkolla, Rukalla ja Vierumäellä sekä muut kattavat etumme

Olet kaipaamamme lisä tiimiimme, jos sinulla on: 

  • Useamman vuoden kokemus moderneista mobiiliteknologioista ja olet kehittänyt sovelluskaupoissa julkaistuja sovelluksia
  • Kokemusta asiakkaiden kanssa työskentelystä ja heidän toiveidensa tulkitsemisesta
  • Yleisimpien pilvipalveluiden kuten AWS, Azure ja Google Cloud tuntemusta 
  • Taito työskennellä ja heittää läppää sekä suomeksi että englanniksi 

Kuulostaako hyvältä?  

Lähetä meille CV:si tai LinkedIn-profiilisi mahdollisimman pian! Meitä kiinnostaa erityisesti minkälaisista tehtävistä olisit kiinnostunut ja mitä osaamista sinulla on. Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Mikko Sairanen, mikko.sairanen@digia.com.  
Digialla työskentelystä ja kulttuuristamme, voit laittaa kysymyksiä myös rekrytiimille rekry@digia.com.  

Hae paikkaa