Helsinki, Remote work, Tampere, Turku

MS Dynamics 365 Senior SCM -konsultti

ETSIMME

Microsoft Dynamics 365 Senior SCM -konsulttia

ensisijaisesti Helsinkiin, Tampereelle tai Turkuun, mutta voit hakea meille mistäpäin Suomea tahansa, sillä etätyöt ovat osa arkeamme ja toimisto- ja etätyöskentelyn hybridimalli säilyy tulevaisuudessakin. Voit siis työskennellä jollakin toimistoistamme tai kodistasi käsin – mikä vain parhaiten sopii tilanteeseesi. Mikäli työskentely etänä sopii sinulle parhaiten, toimitamme sähköpöydän sekä ergonomisen työtuolin kotiisi ja toimistolla voit toki aina pistäytyä virkistäytymässä kollegoiden seurassa.

Tehtävästä:

D365 SCM -konsulttina sinulla on jo kokemusta D365/AX:sta. Toimit asiakasrajapinnassa sulavasti ja sinulla on vankka ERP-osaaminen. Tehtäviisi kuuluu asiakkaiden tarpeiden kartoitusta, määrittelyä, järjestelmätoimituksiin liittyvää projektinhallintaa, suunnittelua ja järjestelmän konfigurointia. Pystyt olemaan vastuussa oman osa-alueessasi käyttöönotosta ERP-projektissa tietyn prosessin tai osa-alueen osalta.

Taustaltasi olet kenties entinen tuotannon, logistiikan, hankinnan tai myynnin asiantuntija. Aiempi kokemus Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations - tai Microsoft Dynamics AX -järjestelmästä on tehtävässä edellytys. Pidät omalta osaltasi asiakastyytyväisyydestä hyvää huolta. Osaat ilmaista itseäsi sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi ja esiinnyt luontevasti. Tärkeintä meille on kuitenkin asenne: innostuneisuus ja tekemisen meininki merkkaavat eniten!

Pääset osallistumaan monipuolisesti uusiin asiakasprojekteihin. Asiakasrajapinnassa konsulttimme työpareina työskentelee arkkitehti tai tekninen asiantuntija. Tarvittaessa tulet osallistumaan asiakkaalle sopivan projektin suunnitteluun jo myyntivaiheessa – eli hyppäät remmiin jo alkumetreillä. Osa-alueita, joihin keskityt Microsoft Dynamics 365 for SCM -järjestelmässä, ovat mm. varastonhallinta, kuljetustenhallinta, tuotanto, hankinta tai myynti.

Mikä odottaa Digialla?

Työyhteisössämme arvostamme uteliaisuutta, sekä rentoa ja huumorintajuista asennetta, toisten auttamista sekä jatkuvaa oppimista. Haluamme tarjota tekijöillemme parhaan mahdollisen ympäristön työn tekemiselle; vapautta ja vastuuta, joustavia työaikoja sekä työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista. Meillä toimii useita aktiivisia OpenClub-kerhoja, joiden avulla löydät innostavaa tekemistä myös vapaa-ajalla. Kiinnostaisiko sinua vaikkapa uinti, oluet, leffat, padel, 3D-tulostus tai videopelit? Mahdollisuuksia on monia!

Digialta löydät ison talon edut yhdistettynä pienen talon rentouteen ja joustavuuteen. Meillä et jää yksin vaan saat rinnallesi osaavan joukon ammattitaitoisia kollegoita, joustavan työajan ja tilaisuuden kehittää omaa osaamistasi. Oppiminen on yksi Digian keskeisimmistä kulttuuriperiaatteista ja meiltä löytyy lukuisten koulutus- ja sertifiontimahdollisuuksien lisäksi aktiivista heimotoimintaa, josta saat vertaistukea, oppeja sekä mahdollisuuden jakaa ajatuksia eri aiheiden ympäriltä. Vastapainoa työlle tarjoavat myös vapaa-ajan mökkimme Tahkolla, Rukalla ja Vierumäellä sekä muut kattavat etumme

Tutustu meihin lisää myös sosiaalisessa mediassa @digiaonline.
 
Miten tästä eteenpäin? 

Seuraavaksi haluaisimme kuulla sinusta. Kerro meille osaamisestasi ja kiinnostuksistasi. Haastattelemme sopivia henkilöitä jatkuvasti avoimiin tehtäviimme – älä siis jää tuleen makaamaan vaan laita rohkeasti yhteystietosi meille päin.

Jos sinulle tuli mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja tehtävästä antavat tiiminvetäjät Åke Heino p. +358503637359, Samu Lipsanen +358504618632 tai Ossi Kulmala +358443387021. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@digia.com.

Hae meille – Ei se polta pahasti! 

 

 

 

Hae paikkaa