Helsinki, Jyväskylä, Tampere

Ohjelmistokehittäjä (Financial Platforms)

Digialla haluamme rakentaa yhteispelillä maailmaa, jossa digitaalisuus toimii ja tuntuu. Tämä tarkoittaa meille kaikkien digitalisaation kerrosten huomioimista, oli kyse sitten kaiken toiminnan perustana olevista laadukkaasti testatuista järjestelmistä, älykkäistä tiedon kulun mahdollistavista integraatioista tai parhaan mahdollisen käyttökokemuksen mahdollistavasta palvelumuotoilusta.   

Etsimme kasvavaan joukkomme:

Ohjelmistokehittäjiä Financial Platforms yksikköömme Jyväskylään, Tampereelle tai Helsinkiin. Emme kuitenkaan sulje pois muitakaan paikkakuntia, sillä meillä voit työskennellä joustavasti etänä tai vaihtoehtoisesti muilta toimistoiltamme käsin. Ohjelmistokehittäjänä Financial Platforms yksikössämme pääset käyttämään taitojasi ohjelmistokehityksen ja finanssialan järjestelmien parissa.

Kehitämme palveluitamme ketterissä tiimeissä ja työssäsi tulee yhdistymään tuotekehitys sekä projekti- ja asiakaskohtaisten ratkaisujen toteuttaminen. Vastuulliset, vaihtelevat ja mielenkiintoiset työtehtävät mahdollistavat laaja asiakaskuntamme varainhoitajia, rahastoyhtiöitä, pankkeja, lainanantajia ja vakuutusyhtiöitä.

Olet etsimämme asiantuntija, jos sinulla on:

  • Taitoa ohjelmoida useammalla kielellä
  • Ymmärrystä arkkitehtuurista ja kiinnostusta hieman laajempiin järjestelmiin
  • Ymmärrystä jostain erityisosaamisalueesta kuten tietoturva-asiat tai testiautomaatio ja CI/CD kehittäminen

Avainsanat: .NET Framework, ASP MVC, MVVM Pattern, Angular, Azure, VB.NET, ADO.NET, C#, JavaScript, TypeScript, SQL.

Menestyt tehtävässä, jos sinulla on lisäksi:

  • Halua oppia ja kehittyä työsi ammattilaiseksi
  • Rohkeutta ilmaista mielipiteesi sekä kysyä ja kyseenalaistaa
  • Itseohjautuvaa työskentelyotetta ja toisaalta kykyä puhaltaa yhteen hiileen muiden osaajiemme kanssa

Meiltä löydät ison talon edut yhdistettynä pienen talon rentouteen ja joustavuuteen. Meillä saat mahtavia työkavereita, joustavan työajan ja mahdollisuuden valita omat työkalusi sekä tilaisuuden kehittää omaa osaamistasi. Oppiminen on yksi Digian keskeisimmistä kulttuuriperiaatteista ja meiltä löytyy esimeriksi aktiivista heimotoimintaa, josta saat vertaistukea, oppeja sekä mahdollisuuden jakaa ajatuksia eri aiheiden ympäriltä. Vastapainoa työlle tarjoavat myös vapaa-ajan mökkimme Tahkolla, Rukalla ja Vierumäellä sekä muut kattavat etumme

Digialla jokainen on Senior Trainee, sillä uskomme, että jokaisella on osaamista jaettavaksi muille eikä kukaan ole koskaan valmis. Voimme myös rakentaa monenlaisia polkuja urallesi, sillä asiakkuudet useilta eri toimialoilta takaavat lukemattomia mahdollisuuksia rakentaa yhdessä digitaalisuutta, joka toimii ja tuntuu.  

Tästä eteenpäin?

Kerro meille vapaamuotoisella hakemuksella osaamisestasi ja kiinnostuksistasi sekä miksi juuri sinä olisit sopiva valinta tehtävään.

Hakuaika päättyy 5.6.2022 Jos sinulle tuli mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, ota yhteyttä Matti Saarikallioon p. 050 524 7879. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi (at) digia.com.

Hae paikkaa