Jyväskylä

Ohjelmistokehittäjä, Financial Products

Kiinnostaako kehittyminen sekä ohjelmistokehittäjäksi että finanssialan ammattilaiseksi? Digialla voi olla sinulle sopiva työpaikka. Etsimme nyt ohjelmistokehittäjiä Financial Products yksikköömme Jyväskylään (myös muut paikkakunnat mahdollisia).

Kehitämme palveluitamme ketterissä viiden hengen tiimeissä ja työssäsi tulee yhdistymään tuotekehitys sekä projekti- ja asiakaskohtaisten ratkaisujen kehittäminen. Vastuulliset ja vaihtelevat työtehtävät mahdollistaa laaja asiakaskuntamme varainhoitajia, rahastoyhtiöitä, pankkeja, lainanantajia ja vakuutusyhtiöitä.

Olet etsimämme asiantuntija, jos sinulla on

  • taitoa ohjelmoida mielellään useammalla kielellä
  • ymmärrystä arkkitehtuurista ja kiinnostus hieman laajempiin järjestelmiin

Avainsanat: .NET Framework, ASP MVC, MVVM Pattern, Angular, Azure fundamentals, VB.NET, ADO.NET, C#, JavaScript, TypeScript, SQL.

Pääset loistamaan tehtävässä, jos sinulla on lisäksi:

  • halua oppia ja kehittyä työssäsi ammattilaiseksi
  • rohkeutta ilmaista mielipiteesi sekä kysyä ja kyseenalaistaa
  • itseohjautuvaa työskentelyotetta ja toisaalta kykyä puhaltaa yhteiseen hiileen muiden osaajiemme kanssa

Meillä pääset kehittymään osaavan tiimin tukemana ja oppimaan uutta Senior Trainee-hengessä. Meille elämä on muutakin kuin työtä ja haluamme sinun viihtyvän kanssamme. Siksi tarjoamme myös monipuoliset urakehitysmahdollisuudet, joustavat työajat ja kattavat työsuhde-edut.

Hakuaika päättyy 31.1.2021 Jos sinulle tuli mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, ota yhteyttä Matti Saarikallioon p. 050 524 7879. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi (at) digia.com.

Digia is a software and service company that helps its customers renew themselves in the networked world. We implement platform solutions and help our customers harness data and design the best possible digital customer experience.


Hae paikkaa