Helsinki, Remote work

Ohjelmistokehittäjä Tech Lead -rooliin

Haemme Helsingin toimipisteeseen

OHJELMISTOKEHITTÄJÄÄ TECH LEAD -rooliin

Tyytyväiset asiakkaat ja toimivat järjestelmät ovat tiimiemme ykköstavoite. Tässä roolissa saat näköalapaikan ammattiliitto- ja työttömyyskassojen maailmaan ja pääset mukaan kehitystyöhön, jolla on merkitystä. Pääset myös itse vaikuttamaan toimenkuvaasi ja voimme tarjota sinulle monipuolisia tehtäviä ja projekteja.

Olet etsimämme asiantuntija, jos sinulla on kyky ja halu ratkaista monimutkaisiakin kokonaisuuksia laadukkaasti toimiviksi toteutuksiksi yhteistyössä ratkaisuarkkitehtimme, kehitystiimin ja tuotehallinnan asiantuntijoiden kanssa. Sinulla on jo kokemusta IT-alan projekteista, Java-ohjelmointikielestä ja sen yleisimmistä frameworkeista sekä lisäksi JavaScriptista ja React-frameworkista. 

Olet aidosti asiakaslähtöinen ja koordinointikykyinen ja sinulla on loistavat viestintä- ja tiimityötaidot. Olet vastuuntuntoinen ja haluat kehittää osaamistasi entisestään ja tehdä monipuolista ja kiinnostavaa työtä energisten asiakkaiden parissa.

Menestyksen avaimia:

  • Et pelästy, kun puhutaan seuraavista asioista: Kubernetes, arkkitehtuuri, AWS, Gitlab, CI-pipeline, Docker, Microservices, Open API/Swagger, SQL, OAuth
  • sinulla on palava halu oppia uutta ja jakaa tietoa työkavereillekin
  • olet tavoitehakuinen ja edistät kehitystiimille asetettujen tavoitteiden toteutumista sovitun mukaisesti
  • uskallat kysyä ja kyseenalaistaa ja kerrot rohkeasti oman mielipiteesi
  • työskentelet itseohjautuvasti ja samalla tiimityöskentelytaitosi on huippuluokkaa.

Tehtävässä toimiminen edellyttää sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista.

Meille tärkeintä on kuitenkin energinen ote ja asenne – ja se on meille can do -asennetta ja hyväntuulista tekemisen meininkiä.

Saat mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän kehitystiimimme kehittäjänä ja vastuuta Tech Lead -roolissa vireässä organisaatiossamme ja ainutlaatuisen mahdollisuuden taitojesi syventämiseen. Työkaverisi ovat ammattiliitto- ja työttömyysturva-alan järjestelmien kehittäjiä ja asiantuntijoita, jotka ovat lähellä ja auttavat aina tarvittaessa. Sinulla on joka päivä tilaisuus kehittää omaa osaamistasi myös heidän avullaan.

Tarjoamme pääsyn mielenkiintoisiin projekteihin ja mukaan vaikkapa tärkeisiin kansallisiin asiakashankkeisiimme, joissa voit jättää kädenjäljen suomalaiseen arkeen. Haluamme tarjota kehittäjillemme parhaan mahdollisen ympäristön työn tekemiselle; vapautta ja vastuuta, joustavia työskentelymalleja elämän eri vaiheissa työn ja vapaa-ajan yhteensovittamiseksi, vapaa-ajan aktiviteetteja sekä monipuolista heimotoimintaa. Plussana saat hyvä työsuhde-edut ja mahtavat työkaverit. 

Digiassa oppiminen on yksi keskeisistä kulttuuriperiaatteistamme. Meillä jokainen on Senior Trainee, sillä uskomme, että jokaisella on osaamista jaettavaksi muille eikä kukaan ole koskaan valmis. Tarjoamme monipuolisia keinoja ammatilliseen kehittymiseen ja osaamisesi sertifiointiin. Voimme myös rakentaa monenlaisia polkuja urallesi, sillä asiakkuudet useilta eri toimialoilta takaavat lukemattomia mahdollisuuksia rakentaa yhdessä digitaalisuutta, joka toimii ja tuntuu.

Hae 15.12.2021 mennessä! Älä kuitenkaan suotta odota viimeiseen hakupäivään, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

Jos sinulle tuli mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Reija Selin vastaa niihin mielellään joko puhelimitse numerosta 044-0800833 tai sähköpostilla reija.selin@digia.com. Voit myös tutustua meihin osoitteessa www.digia.com/rekrytointi.

Hae paikkaa