Tampere, Helsinki, Jyväskylä, Turku

Open Source integraatiokehittäjiä ja -arkkitehtejä

Etsimme tiimeihimme

OPEN SOURCE INTEGRAATIOKEHITTÄJIÄ JA -ARKKITEHTEJA

Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle ja Jyväskylään!

Digian integraatio- ja API-tekeminen kasvaa ja kehittyy jatkuvasti. Käynnissä ja alkamassa on runsaasti eri toimialojen mielenkiintoisia projekteja, julkishallinnon uudistushankkeista API-startupeihin. Projekteissa on tarvetta uusille asiantuntijoille kasvattamaan Pohjoismaiden vahvinta integraatiotiimiä. Toimimme tiiviissä yhteistyössä mm. Red Hatin kanssa.

Integraatioiden asiantuntijana huolehdit siitä, että digitaalinen arki rullaa ja data järjestelmissä liikkuu. Toteutat asiakkaan ja toteutustiimin kanssa parhaita integraatioratkaisuja. Tehtäväsi tiimissä muotoutuu oman osaamisesi ja toiveidesi mukaan. Määrittelet, suunnittelet ja toteutat integraatioita sekä optimoit asiakkaidemme kriittisiä järjestelmiä. Monet integraatioista toteutetaan pilvialustoja hyödyntäen ja erilaiset API Management -ratkaisut rikastuttavat tekemisen mahdollisuuksia entisestään. Työnkuvaasi voi esimerkiksi kuulua API:en ja integraatioiden välisten toiminnallisuuksien suunnittelua ja toteutusta. Ehkäpä suunnittelet integraatioita arkkitehtuuritasolla, luotsaat tiimiä teknisenä liidinä, keskityt toimimaan määrittelyssä tai ideoit myynnin tukiroolissa asiakkaille sopivia ratkaisuja ja suuntaa.

Lue blogista lisää integraatioarkkitehtiemme ajatuksia Event-pohjaisista-integraatioista ja integraatioista API-hallinnan aikakaudella.

 Tarvitsemme osaajia 
mm. seuraavien teknologioiden ympärille:

  • Java, (Maven)
  • Apache Camel
  • Red Hat Fuse
  • OpenShift, Kubernetes
  • AWS, Azure, Google Cloud
  • CI/CD

Toivomme, että haluat aina oppia lisää, tutustua uusiin työkaluihin ja jakaa oppimaasi. Viihdyt porukassamme, kun olet itseohjautuva ja sinulla on asiakaslähtöinen työskentelyote sekä positiivinen asenne. 

Olemme toimittaneet integraatioratkaisuja menestyksellä jo 20 vuotta, joten kokemusta ja aiheeseen liittyvää aktiivista heimotoimintaa löytyy rutkasti. Integraatio-osaaminen on Digialla keskitetty omaan liiketoimintaan, mikä tarjoaa mallin niin osaamisen jakamiseen kuin myös pitkiin asiakassuhteisiin ja ylläpitopalveluihin. Meidän on mahdollista rakentaa urallesi monenlaisia polkuja laajan teknologiavalikoiman parissa. Meillä esimiehet pitävät huolta digiarkesi sujumisesta, mutta annamme sinulle runsaasti vapautta ja vastuuta eikä hartioidesi yli olla jatkuvasti kurkkimassa. Meille elämä on muutakin kuin työtä ja haluamme sinun viihtyvän kanssamme, joten saat tietenkin myös joustavat työajat, hyvät työsuhde-edut ja ennen kaikkea mahtavat työkaverit.

Hae 31.1.2021 mennessä! Jos sinulle tuli mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Mikko Kyllönen vastaa niihin mielellään puhelimitse numerosta  0503844456. Käsittelemme hakemuksia koko hakuajan.

Hae paikkaa