Tampere, Helsinki, Jyväskylä

Palvelunhallinnan asiantuntijoita

Haemme

PALVELUNHALLINNAN ASIANTUNTIJOITA

Helsinkiin, Tampereelle ja Jyväskylään.

Toimitamme asiakkaillemme laajoja digitaalisia palvelukokonaisuuksia, jotka ovat lähes poikkeuksetta asiakkaillemme liiketoimintakriittisiä. Digian toimittamat ratkaisut ovat usein myös asiakkaan liiketoiminnan kehityksen mahdollistajia, jonka myötä palveluiden kehittäminen yhteistyössä asiakkaidemme kanssa on jatkuvaa. Sujuva palvelutuotanto ja palveluiden jatkuva kehitys mahdollistetaan laadukkaalla palvelunhallinnalla.

Palvelunhallinnan asiantuntijana konsultoit ja rakennat palvelunhallintakokonaisuuksia sekä Digian sisällä että asiakkaiden kanssa. Saat prosessit, ihmiset ja järjestelmät toimimaan mahdollisimman sujuvasti yhteen ja osallistut myös prosessien kehittämiseen. Tekemäsi työn saavutukset näkyvät asiakastyytyväisyydessä ja helpottavat palvelupäälliköiden arkea. Tulet olemaan mukana myös tarjoustyöstössä arvioimassa palvelunhallintakokonaisuuden hinnoittelua ja mahdollisesti myös sopimusneuvotteluissa asiakkaidemme kanssa. Työn painopiste voidaan muokata oman osaamisesi mukaan joko painottuen palvelunhallintajärjestelmien tekniseen tekemiseen ja määrittelyihin tai vaihtoehtoisesti myynnilliseen suuntaan omien vahvuuksiesi mukaan. Molemmissa tehtävissä laaja palvelunhallinnan osaaminen ja ymmärrys on kuitenkin keskiössä. 

Toivomme että:

  • ITIL-viitekehys ja sen soveltaminen järkevästi käytäntöön on sinulle jo tuttua puuhaa
  • Takataskusta löytyvät ITIL-sertifioinnit ovat plussaa, mutta ne eivät ole välttämättömiä
  • Sinulla on työhön lähestymiskulma, joka muodostuu sopivasta sekoituksesta teknistä, konsultatiivista ja myynnillistä aspektia omannäköisellä painotuksella

Tehtävässä toimitaan asiakasrajapinnassa, joten tietyntasoinen järjestelmällisyys, määrätietoisuus ja kommunikointitaidot korostuvat päivittäisessä työssä. Yhden tai useamman palvelunhallintajärjestelmän syvä tekninen tuntemus on suuri etu.

Kesäajan hakumme päättyy 31.7.2019. Mikäli sinulle heräsi kysyttävää Digiasta tai avoimista rooleista, voit olla yhteydessä osoitteeseen rekry@digia.com.

Hae paikkaa