Helsinki, Remote work

Palvelupäällikkö

Haemme Helsingin toimipisteeseen Järjestöt-yksikköön kokenutta

 

Palvelupäällikköä

 

työskentelemään monipuolissa ja kiinnostavissa työtehtävissä energisten asiakkaiden parissa.

Palvelupäällikkönä työskentelet viestinnän solmukohdassa ja varmistat asioiden etenemisen sovitusti. Tunnistat asiakastarpeet ja olet valmis vastaamaan niihin parhaan taitosi mukaan. Tiedät vastuullasi olevien palveluiden tilanteen tarkalleen ja mitä on tapahtumassa seuraavaksi - saatat olla jopa hieman asioiden edellä. Keskityt olennaiseen ja tuot rohkeasti esille kiperimmätkin asiat. Palveluiden arkirutiinit laskutuksesta ja raportoinnista lähtien hoituvat luontevasti ja huolehdit niiden myötä myös taloudellisten tavoitteiden täyttymisestä.

 

Olet etsimämme asiantuntija, jos sinulla on kokemusta toimimisesta palvelupäällikköroolissa ja hallitset palvelunhallinnan prosessit. Olet myös tottunut toimimaan moniasiakasympäristössä ja osaat toimia ammattimaisesti niin asiakkaiden kuin asiantuntijatiimien kanssa. Sinulla on loistavat viestintä- ja tiimityötaidot. Huolehdit myös oman osaamisesi ylläpitämisestä ja kehittämisestä. Laskemme eduksi, jos sinulle on kertynyt kokemusta tuotepohjaisesta liiketoiminnasta.

 

Muita menestyksen avaimia:

  • Olet luontaisesti vastuunkantaja, aidosti asiakaslähtöinen ja koordinointikykyinen
  • Hahmotat ja hallitset kokonaisuuksia helposti
  • Sinulla on kuuntelemisen taito ja sopivaa vaatimattomuutta otteessasi
  • Näet enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia etkä hätkähdä vähästä
  • Pidät viestintää merkittävänä osana työtäsi etkä piiloudu exceleiden taakse

Edellytämme sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen asiantuntijatehtävän vireässä organisaatiossamme ja ainutlaatuisen mahdollisuuden uuden oppimiseen. Työkaverisi ovat ammattiliitto- ja työttömyysturva-alan asiantuntijoita, jotka auttavat aina tarvittaessa, joten sinulla on joka päivä tilaisuus kehittää omaa osaamistasi myös heidän avullaan. Tarjoamme myös joustavat työajat ja kilpailukykyiset työsuhde-edut.

 

Digiassa oppiminen on yksi keskeisistä kulttuuriperiaatteistamme. Meillä jokainen on Senior Trainee, sillä uskomme, että jokaisella on osaamista jaettavaksi muille, mutta kukaan ei ole koskaan valmis. Voimme rakentaa monenlaisia polkuja urallesi ja yksilölliselle kehittymisellesi. Digiassa on jo lähes 1300 kollegaa ja satoja asiakkaita, joiden kanssa oppia ja kehittyä. Asiakkuudet useilta eri toimialoilta takaavat lukemattomia mahdollisuuksia rakentaa yhdessä digitaalisuutta, joka toimii ja tuntuu.

 

Hakuaika päättyy 30.11.2021! Älä kuitenkaan suotta odota viimeiseen hakupäivään, sillä käymme läpi hakemuksia jo hakuaikana. 

Jos sinulle tuli mieleen kysymyksiä tehtävästä tai Digialla työskentelystä, Pia Pilli vastaa sinulle mielellään. Näillä yhteystiedoilla tavoitat hänet:

Puhelin 040-413 6063

Sähköposti pia.pilli(at)digia.com

 

Hae paikkaa