Helsinki, Remote work, Tampere

Palvelupäällikkö

Digia on yksi Pohjoismaiden johtavista toimijoista Microsoft- ja integraatioalueilla. Uskomme Azuren jatkavan kasvuaan merkittävänä API-/integraatioalustana, ja jatkamme laaja-alaisesti osaamisemme kasvattamista tällä alueella.

Microsoftin integraatiopalvelutiimin palvelupäällikkömme siirtyessä uusiin tehtäviin Digiassa tarvitsemme hänen paikallensa uuden henkilön. Palvelupäällikkönä voi toimia useilla eri osaamis- ja vastuuvaateilla, mutta uskomme, että sinulla kokeneena palvelupäällikkönä onkin jo hyvä peruskäsitys työn sisällöstä ja vaatimuksista.

Päätehtäväsi on vastata nimettyjen asiakkuuksien palvelutuotannon päivittäisestä toimivuudesta ja kannattavuuden ylläpidosta. Tämän lisäksi pysyt kärryillä integraatiotarpeista eri monitarjoomahankkeissa ja resursoit niitä päivittäisessä yhteistyössä tiimin ja muiden sidosryhmien kanssa.

Vaikka meillä onkin jo paljon valmiina, toivomme että lähdet innolla mukaan miettimään myös uusia, käytännönläheisiä keinoja niin palvelutuotannon kuin tiimin muun kehittymisenkin tueksi. Resursointi-,  organisointi- ja sovittelutaitosi ovat tehokkaat, analyyttiset ja ratkaisukeskeiset, mutta toimit silti aina vahvasta inhimillisestä näkökulmasta. Lisäksi etuina tähän tehtävään toimii aiempi kokemus kehittäjien työnohjauksesta sekä kokemus D365 -toimituksista.

Haastaviinkin ongelmatilanteisiin löydät aina apua tiimiltäsi, joka koostuu kovanluokan asiantuntijoista. Meiltä löytyy mielestämme Suomen parhaat Azure-integraatioarkkitehdit ja -kehittäjät, ja uusien osaajien rekrytointi ja koulutus jatkuu edelleen. Yhtenä osoituksena osaamisestamme toimii Microsoftin Gold-kumppanuus Application Integration -osaamisalueella. 

Tehtävä on vaativa mutta sen vastapainoksi tarjoamme keskeisen paikan monipuolisella ja kovaa vauhtia kasvavalla toimialalla sekä reilusti mahdollisuuksia erityyppiseen oppimiseen ja oman ammattitaitosi kehittämiseen. Meille on tärkeää tuntea sinut, tietää mikä sinua motivoi ja ymmärtää mihin haluat kehittyä.

Lue lisää Digiasta täältä  ja integraatioista täältä.

Hakuaikaa jatkettu! Hae tehtävää 8.8. mennessä. Kerro vapaamuotoisesti itsestäsi, osaamisestasi ja siitä, mitä haluat tehdä jatkossa. Muista lisätä hakemukseen myös palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa 22.7.-29.7. Salla Kärkkäinen, 050 320 5410. Voit myös laittaa sähköpostia osoitteella etunimi.sukunimi (at) digia.com 29.7. mennessä.

Hae paikkaa