Helsinki, Remote work, Turku

People Lead, Integration & API

Haemme nyt sinua aktiivinen ja iloinen

PEOPLE LEAD

vahvistamaan esihenkilöpalveluamme Helsinkiin tai Turkuun.

Olemme integraatioiden ja API-hallinnan liiketoiminnassa esihenkilöpalvelu noin 180 tiimiläiselle, jotka saavat päivittäistyössä itse valita esihenkilönsä. Yksikössä työskentelee integraatio- ja API-ammattilaisia kehittäjistä arkkitehteihin ja projektipäälliköihin.

Tässä roolissa olet 100% esihenkilö eli hoidat monipuolisia esihenkilövastuita laidasta laitaan, palkitsemisesta varhaiseen välittämiseen ja hallinnollisiin asioihin. Varmistat, että asiantuntijat saavat tarvitsemansa tuen tehtävissään ja että yhteisen tekemisen suunta on liiketoimintalinjausten mukainen. Tehtäväpaletissasi ovat mm. kehityskeskustelut, osaamisen kehittäminen, resursointi, rekrytointi ja oppilaitosyhteistyö sekä näiden palveluiden aktiivinen kehittäminen, jotta ne vastaavat henkilöstön ja liiketoiminnan tarpeisiin. Apunasi ja tukenasi näissä tehtävissä toimivat liiketoiminnan johtoryhmä ja HR. Henkilöstön päivittäisestä työnohjauksesta vastaavat projekti- ja palvelupäälliköt. Roolissasi ei ole suoraa liiketoimintavastuuta, mutta vaikutat liiketoiminnan kasvuun ja kannattavuuteen huolehtimalla siitä, että henkilöstö viihtyy meillä pitkään.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja kokemusta IT-alalla esihenkilönä toimimisesta. Pidät langat käsissäsi nopeastikin muuttuvissa tilanteissa ja tarpeissa ratkaisukeskeisellä asenteellasi. Nautit työn ja tekijän yhdistämisestä, ja pystyt itsenäisesti selvittämään lisätiedot esimerkiksi organisaation eri liiketoimintoja yhdistävien asiakasprojektien resurssipyyntöihin liittyen. Uskot yhdessä tekemiseen ja avoimeen kommunikointiin, ja sinulla on hyvät yhteistyö- ja vaikuttamistaidot. Haluat olla tukemassa tiimien työmenetelmiä ketterään suuntaan. Seuraat henkilöstön arkea, asetat tavoitteita ja autat heitä menestymään valmentavalla otteella.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi esihenkilönä monipuolisissa tilanteissa. Digia on kannattavasti kasvava ohjelmistoalan yritys, joka on mukana suomalaisen digiyhteiskunnan rakentamisessa. Meille elämä on muutakin kuin työtä ja haluamme sinun viihtyvän kanssamme. Saat tietenkin erittäin mukavat kollegat ja mahtavan työyhteisön ympärillesi, mutta myös joustavat työajat, kattavat työsuhde-edut ja monipuoliset urakehitysmahdollisuudet.

Johdamme sekä etänä että läheltä. Toimistomme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella, Helsingissä Pitäjänmäessä sekä Turussa Logomossa.

Hae tehtävään 6.8.2021 mennessä. Kerrothan hakemuksessasi meille itsestäsi, tehtävään kohdentuvasta työkokemuksestasi ja miksi esihenkilötyö kiinnostaa sinua sekä palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä kertoo Salla Kärkkäinen, p. 050 320 5410 (12.-29.7),  ja Mikko Kyllönen, p. 050 384 4456 (2.-6.8.)

Voit myös laittaa sähköpostia osoitteella etunimi.sukunimi (at) digia.com.

Hae paikkaa