Helsinki, Remote work, Tampere

Power BI-konsultti

Digia Data Driven Solutions etsii sinua,

Power BI-konsultti/ Raportoinnin ja datan visualisoinnin asiantuntija Helsinkiin tai Tampereelle

Raportoinnin ja datan visualisoinnin asiantuntijana kehität ja toteutat asiakkaiden Business Intelligence -raportointia monenlaisissa projekteissa ja palveluissa. Tässä roolissa hiot taitojasi tehokkaana asiakkaiden kuuntelijana ja eri toimialojen asiantuntijana. Operatiivisen tarpeen pohjalta määrittelet, suunnittelet, toteutat ja testaat BI-ratkaisuja asiakkaiden monipuolisissa ympäristöissä. Osaamisestasi ja kokemuksestasi riippuen pystyt tarvittaessa sparraamaan asiakasta raportointi- ja analytiikkaratkaisujen hyödyntämisessä, osallistut vaatimusmäärittelyyn ja myynnin tukeen. Selustatukea talossa antavat mm. eri liiketoiminta-osaajat, UX-asiantuntijat ja modernien data-alustojen spesialistit.

Olet ideaaliosaajamme, jos

  • sinulla on kokemusta analytiikan teknisistä toteutuksista MS Power BI teknologialla ja koet olevasi näppärä ratkaisujen luoja. Myös muiden raportointivälineiden osaamisesta on sinulle selkeä etu.
  • olet mahdollisesti jo kartuttanut ymmärrystäsi jostakin toimialasta ja sen toimintalogiikasta
  • työskentelet mieluusti tiiviissä yhteistyössä muiden tiimiläisten ja asiakkaan kanssa
  • nautit paitsi monitahoisiin liiketoimintakysymyksiin vastauksen etsimisestä datan kautta myös mittaristojen ja näkökulmien visuaalisen esittämistavan muodostamisesta
  • lisäbonusta saat, jos sinulta löytyy kiinnostusta tietovarastotehtäviä kohtaan

Blogeistamme voit lukea lisää raportoinnin asiantuntijan työstä Digialla.

Miksi Digian Data Driven Solutions?

Vahvuutemme tiiminä on kyky toimia ja tehdä. Meillä pääset osaksi paitsi Data Driven Solutions yksikköä, myös koko Digian laajaa osaajajoukkoa pilvipalveluista ja tietoturva-asiantuntijoista vahvoihin liiketoiminnan osaajiin. Opimme koko ajan lisää yhdessä ja jokainen digialainen on asenteeltaan Senior Trainee. Työt tulevat valmiiksi, mutta me emme!

Digiana olemme yli tuhannen hengen kasvava kotimainen yhtiö, joten voimme rakentaa monenlaisia polkuja urallesi ja yksilölliselle kehittymisellesi laajan teknologiavalikoiman parissa. Data Driven Solutions yksikkömme taas on kasvava 80 henkilön ammattitaitoinen, ystävällinen ja huumorintajuinen porukka. Meille elämä on muutakin kuin työtä ja haluamme sinun viihtyvän, joten saat tietenkin myös joustavat työajat ja hyvät työsuhde-edut. Parasta antia ovat tietysti mahtavat työkaverit kuten esimerkiksi Minna ja Hannu. Tekemisestämme ja projekteistamme löydät paljon lisää tietoa täältä.

Työskentely painottuu tällä hetkellä etätöihin ja toimisto- ja etätyöskentelyn hybridimalli säilyy arjessamme tulevaisuudessakin. Jatkossa työskentelet toimistollamme Atomitiellä Pitäjänmäellä (Digian pääkonttori) / Tampereen toimistolla (Finlaysonin alue), asiakkaidemme tiloissa tai kodistasi käsin. Tutustu meihin lisää myös Instagramissa @digiaonline.

Tästä eteenpäin?

Seuraavaksi haluaisimme kuulla sinusta! Kerro meille osaamisestasi, kiinnostuksistasi ja miksi juuri sinä olisit sopiva meille. Haastattelemme sopivia henkilöitä jatkuvasti avoimiin tehtäviimme - älä siis jää tuleen makaamaan vaan laita hakemusta meille päin.

Hae paikkaa