Helsinki, Tampere

Presales Architect, Customer Apps & Power Platform

Modernien liiketoimintaratkaisujen näköalapaikka tarjolla!

Etsimme joukkoomme Microsoft Power Platform ja Dynamics CRM alueen presales arkkitehtia / konsulttia.

Tässä roolissa Digialla pääset näkemään suomalaisen ja kansainvälisen yritysmaailman ja julkishallinnon toimintaa hyvin laajasti sekä auttamaan asiakkaita myynnin, markkinoinnin, palvelun ja monien muiden aihealueiden parissa Power Platform -alustalla. Uusien asiakkuuksien ja nykyasiakkuuksien uusien hankkeiden myyntivaiheessa tutustut nopeassa tahdissa uusiin ihmisiin ja teknologiauudistuksiin.

Presales arkkitehdin roolissa osallistut ja vaikutat asiakastyössä kaikissa myyntiprosessin vaiheissa painottuen myynnin alkupään tehtäviin:

Tunnistetaan potentiaalisten asiakkaiden ryhmiä, luodaan asiakkaita kiinnostavaa ja hyötyjä luovaa sisältöä järjestelmäratkaisuista, kuunnellaan asiakkaan tarpeita ja proaktiivisesti ehdotetaan asiakkaille liiketoimintahyötyjä ja operatiivisia hyötyjä tuovia ratkaisuja, vakuutetaan asiakkaalle ja asiakkaan kanssa miten onnistumme yhdessä, luodaan asiakkaalle oikeanlainen ratkaisutiekartta ja varmistetaan ratkaisun eri osa-alueiden muodostuminen kokonaisratkaisuksi ja hinnoitellaan asiakkaalle sopiva kokonaisuus.

Presales arkkitehtinä on mahdollisuus luoda markkinoinnin monia kanavia hyödyntäen yhteistyössä Digian erinomaisen markkinointitiimin ja liiketoiminnan kanssa yhdessä kohderyhmiin sopivaa sisältöä, osallistua aktiivisena keskustelijana monenvälisiin keskusteluihin ratkaisuista sekä luoda uudenlaisia kohtaamisia ja kokemuksia asiakkaiden ja erittäin osaavien kollegoiden kanssa.

Järjestelmäratkaisujen esittely ja demoaminen liiketoimintahyötylähtöisesti on presales-arkkitehdin huippuosaamista. Presalesin konsulttina tutustut aina ensimmäisenä uusiin julkaisuihin ja seuraat aktiivisesti ekosysteemissä myös kumppaneiden ratkaisujen kehittymistä sekä kilpailutilannetta ratkaisujen osalta. Osallistut ratkaisujen osalta merkittävässä roolissa myyntimahdollisuuksien kvalifointiin ja voittojen varmistamiseen ratkaisun ja ratkaisuosaamisen avulla.

Presales arkkitehti on tärkein linkki ja osaaja järjestelmäratkaisun tuottaman liiketoimintahyötyjen ilmaisussa ja todistamisessa asiakkaalle myyntivaiheessa. Voit oman halusi mukaan osallistua myös valittujen toimitusprojektien alkuvaiheisiin.

Digian vahva ja laaja osaajien verkosto, kumppanit mukaan lukien sekä Microsoft Dynamics, Power Platform, Microsoft että muiden teknologioiden osaajat antavat hyvä tuen ja vaihtelevat case-kohtaiset tiimit ja luovan oppimisympäristön.

Tärkeimpinä sidosryhminä tässä roolissa ovat Digian ratkaisukohtainen myynti ja asiakaskohtainen myynti, liiketoimintojen johto ja asiantuntijat sekä ennen kaikkea asiakkaan asiantuntijat ja päätöksentekijät.

Olemme näkemyksellinen kumppani asiakkaillemme.

 

Miksi Digialle Microsoft-teknologiaosaajiemme joukkoon?

Digialla työskentelee noin 250 Microsoft-teknologioiden osaajaa. Kokeneet arkkitehtimme, konsultti- ja kehittäjäkollegat sekä muut auttavaiset työtoverit takaavat ympäristön, jossa varmasti kehityt haluamaasi suuntaan. Tukenasi ovat parhaat asiantuntijat ja eri toimialojen monipuolinen osaaminen. Voimme rakentaa urallesi kiinnostavia mahdollisuuksia sekä huomioida niissä motivaatiosi, intohimosi ja toiveesi tulevasta. Meillä saat vastuuta ja vapauden toimia sinulle parhaiten sopivalla tavalla. Ymmärrämme vapaa-ajan ja työn yhteensovittamisen merkityksen. Tarjoamme myös erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut kuten kattavan sairaskuluvakuutuksen, hammashoitoetuuden, lomamökkejä ja aktiivisen harrastekerhotoiminnan.

Digia on ohjelmisto- ja palveluyritys, joka auttaa asiakkaitaan uudistumaan verkottuvassa maailmassa. Meitä digialaisia on yli 1 300 ja meillä jokainen on Senior Trainee. Uskomme nimittäin, että jokaisella on osaamista jaettavaksi muille, mutta kukaan ei ole koskaan valmis. Rakennamme uutta ja näytämme suuntaa sinne, minne maailma on menossa, teknologioiden ja ihmisten yhteispelillä. Asiakkuudet useilta eri toimialoilta takaavat lukemattomia mahdollisuuksia rakentaa yhdessä digitaalisuutta, joka toimii ja tuntuu.

 

Kiinnostuitko? Hae tehtävään 30.9 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Jani Valu, 040 731 4458 tai jani.valu@digia.com.

Hae paikkaa