Helsinki, Jyväskylä

Project Manager, Financial Products

Etsimme Digia Financial Products -yksikköön, Helsinkiin tai Jyväskylään, kokenutta ohjelmistoalan 

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ 

Projektipäällikön roolissa työskentelet viestinnän solmukohdassa varmistaen asioiden etenemisen sovitusti. Tunnistat asiakastarpeet ja olet valmis vastaamaan niihin parhaan taitosi mukaan. Tiedät vastuullasi olevista projekteista tarkkaan, missä mennään ja mitä tapahtuu seuraavaksi – saatat olla jopa hieman asioiden edellä. Pyrit keskittymään olennaiseen ja viet rohkeasti ohjausryhmiin kiperimmätkin asiat. Projektien arkirutiinit laskutuksesta ja raportoinnista lähtien hoituvat luontevasti ja huolehdit niiden myötä myös taloudellisten tavoitteiden täyttymisestä. Projektipäällikkönä vastaat toimitusprojektien suunnittelusta ja ohjauksesta. 

Digia Financial Systems (DiFS) on Pohjoismaiden laajimpia finanssialan järjestelmäkokonaisuuksia. Moduuleista koottava kokonaisuus mukautuu joustavasti erilaisten ja -kokoisten toimijoiden tarpeisiin. Tuoteperhe sisältää ratkaisut mm. rahastoyhtiöiden, sijoituspalveluyritysten, varainhoitajien, arvopaperivälittäjien, omia salkkujaan hallinnoivien instituutioiden ja pankkien tarpeisiin.

Olet etsimämme asiantuntija, jos olet aidosti asiakaslähtöinen ja koordinointikykyinen, ja sinulla on erinomaiset viestintä- ja tiimityötaidot. Olet vastuuntuntoinen, haluat kehittää osaamistasi entisestään ja tehdä kiinnostavaa työtä finanssialan asiakkaidemme parissa.

Arvostamme osaamista ja kokemusta seuraavista:

  • finanssialan tuntemus
  • projektijohtaminen ohjelmistoalalla (vähintään 5 vuotta)
  • ketterät menetelmät (SAFe)
  • IPMA-C sertifiointi

Sovit täydellisesti osaavaan joukkoomme, jos olet positiivinen ja innostava työkaveri, joka näkee enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia, eikä hätkähdä vähästä. Projekteissamme toimivat asiantuntijamme auttavat työssä ja alueeseen perehtymisessä, joten saat tueksesi ammattitaitoiset kollegat.

Haluamme tarjota asiantuntijoillemme parhaan mahdollisen ympäristön työn tekemiselle; vapautta ja vastuuta, joustavuutta työaikoihin ja -paikkaan, sujuvaa työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista, vapaa-ajan aktiviteetteja sekä monipuolista heimotoimintaa. Plussana saat kattavat työsuhde-edut ja mahtavat työkaverit.

Digiassa oppiminen on yksi keskeisistä kulttuuriperiaatteistamme. Meillä jokainen on Senior Trainee, sillä uskomme, että jokaisella on osaamista jaettavaksi muille, eikä kukaan ole koskaan valmis. Työkavereiden auttaminen on meillä tärkeää, joten tuothan mukanasi rentoa ja positiivista asennetta sekä tiimihenkisyyttä.

Hae 9.4.2023 mennessä mennessä! Jos sinulle tulee mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, saat lisätietoja osoitteesta mia.holmberg@digia.com.

Hae paikkaa