Helsinki, Jyväskylä, Remote work, Tampere, Turku

Projekti- /palvelupäällikkö

Haemme kokenutta

Projekti- /palvelupäällikköä

erityisesti Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle tai Jyväskylään

Järjestelmäintegraatioiden ja API-rajapintojen rooli järjestelmähankkeissa jatkaa kasvuaan. Digia tarjoaa mielenkiintoisia projekteja eri toimialoilta julkishallinnon uudistushankkeista API-startupeihin. Tule mukaan rautaisten integraatioammattilaisten joukkoomme!

Päätehtäväsi on vastata projektien suunnittelusta, seurannasta ja ohjauksesta. Kommunikoit sujuvasti eri sidosryhmien kanssa ja varmistat, että kaikki pysyvät tilanteen tasalla. Osaat johtaa ihmisiä ja huolehtia, että tiimin jäsenillä on sopivasti töitä. Asiakaslähtöisyys on sinulla selkäytimessä ja tartut uusiin asiakkaiden tarpeisiin proaktiivisesti. Raportointi, laskutus ja dokumentointi hoituvat sinulta rutiinilla.

Meillä on prosessit ja käytännöt jo varsin hyvässä hapessa, mutta toivomme että lähdet innolla mukaan ideoimaan uusia käytännönläheisiä keinoja projektitoiminnan ja tiimin kehittämisen tueksi. Resursointi-,  organisointi- ja sovittelutaitosi ovat tehokkaat, analyyttiset ja ratkaisukeskeiset, mutta toimit silti aina vahvasta inhimillisestä näkökulmasta. Lisäksi etuina tähän tehtävään toimii aiempi kokemus kehittäjien työnohjauksesta sekä kokemus D365 -toimituksista.

Haastaviinkin ongelmatilanteisiin löydät aina apua tiimiltäsi, joka koostuu kovanluokan asiantuntijoista. Meiltä löytyy mielestämme Suomen parhaat integraatioarkkitehdit ja -kehittäjät, ja uusien osaajien rekrytointi ja koulutus jatkuu edelleen.

Tehtävä on vaativa mutta sen vastapainoksi tarjoamme keskeisen paikan monipuolisella ja kovaa vauhtia kasvavalla toimialalla sekä reilusti mahdollisuuksia erityyppiseen oppimiseen ja oman ammattitaitosi kehittämiseen. Meille on tärkeää tuntea sinut, tietää mikä sinua motivoi ja ymmärtää mihin haluat kehittyä.

Meillä on kattavat työsuhde-edut ja saat itse valita työskentelypaikkasi vapaasti. Etätyössä päätoimisesti työskentelevät saavat työvälineet kotiin: Sähkötyöpöytä ja -tuoli toimitetaan kotiinkuljetuksella.

Lue lisää Digiasta täältä, integraatioista täältä ja työsuhde-eduista täältä.

Hae tehtävää 30.11. mennessä. Kerro vapaamuotoisesti itsestäsi, osaamisestasi ja siitä, mitä haluat tehdä jatkossa. Muista lisätä hakemukseen myös palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Jarkko Honkonen puhelimitse 040-5496210 tai s-postitse etunimi.sukunimi (at) digia.com.

Hae paikkaa