Helsinki, Remote work, Tampere, Turku

Projektipäällikkö (D365)

Haemme nyt Helsinkiin, Tampereelle, Turkuun ja/tai Remotework

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Projektipäällikkönä vastaat Microsoft Dynamics 365 ja PowerPlatform -projektien tehokkaasta läpiviennistä. Osallistut mahdollisesti tarjousvaiheen käynnistymisestä suunnittelun, toteuttamisen ja käyttöönoton kautta projektin päättämiseen ja siirtämiseen jatkuvaan palveluun. Päivittäisiin tehtäviisi kuuluvat muun muassa aikataulutukset, ennusteet, budjetointi, määrittely ja koordinointi eri sidosryhmien välillä – eli perinteiset ohjelmistoprojektipäällikön tehtävät. Sinulla saattaa olla myös Scrum Master –rooli projektinhallinnan lisäksi ketterässä projektissa. Roolissasi toimit tiimin tehokkaan toiminnan mahdollistajana. Tiimissä olet projektinhallinnan ammattilainen ja tuot esiin näkemyksesi toiminnan kehittämisestä ja tekemistä yhdessä kollegojen kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta projektihallinnasta, mutta voit itse osoittaa sen meille parhaaksi katsomallasi tavalla. Voit olla jo kokemusta kerännyt projektipäällikkö tai uran alkuvaiheilla oleva kyky, kunhan sinulla on jotain ketteriin projekteihin liittyvää kokemusta ja/tai koulutusta.

Näiden lisäsi menestymistä auttaa, että 

  • Ymmärrät CRM -järjestelmien perusteet
  • Havaitset lisämyynnin mahdollisuudet projektien toimitusvaiheissa
  • Tunnet myyntiä, markkinointia, asiakaspalvelua, kenttähuoltoa tai omaat vahvan sopivanlaisen liiketoimintaymmärryksen

Aikaisempi kokemus esimerkiksi asiakkaan pääkäyttäjänä, konsulttina tai projektipäällikkönä toimimisesta antaa hyvät edellytykset tehtävässä menestymiseen. Sinulla voi olla kokemusta CRM-ratkaisuista joka osana toimitusorganisaatiota asiakkaan tai toimittajan projektiryhmässä.

Miksi Digia? 

Olemme yli 1300 hengen vahvasti kasvava kotimainen ohjelmistoyhtiö, joten voimme rakentaa monenlaisia polkuja urallesi ja yksilölliselle kehittymisellesi laajan teknologiavalikoiman parissa. Panostamme Digialla siihen, että varmasti viihdyt meillä – henkilöstömme hyvinvointi- ja kehittymismahdollisuudet ovat meille tärkeitä. Meillä esimiehet pitävät huolta digiarkesi sujumisesta, mutta annamme sinulle runsaasti vapautta ja vastuuta eikä hartioidesi yli olla jatkuvasti kurkkimassa. Meille elämä on muutakin kuin työtä ja haluamme sinun viihtyvän kanssamme, joten saat tietenkin myös joustavat työajat, hyvät työsuhde-edut ja ennen kaikkea mahtavat työkaverit. 

 

Kiinnostuitko?

Hae tehtävään 20.2.2022 mennessä. Haastattelemme sopivia ehdokkaita heti hakemuksen saavuttua. Lisätietoja tehtävästä antaa D365-liiketoiminnan esihenkilö Susanna Saviahde. Saat Susannan kiinni numerosta 050 324 7414.

Hae paikkaa