Helsinki, Jyväskylä

Projektipäällikkö (Mobiilipalvelut)

Digian Digital Experience -yksikkö koostuu ohjelmistoalan rautaisista ammattilaisista, joka tuottaa teknisesti ja käyttökokemukseltaan erinomaisia mobiili-, verkko- ja sähköisen kaupankäynnin palveluita ketterin menetelmin. Uskomme läpinäkyvyyteen, reiluun peliin ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin. Tiimiimme kuuluu noin 110 ohjelmistokehityksen ammattilaista.

Haemme osaavaan joukkoomme Helsinkiin tai Jyväskylään

Projektipäällikköä mobiilipalveluihin

Meillä pääset mukaan rakentamaan ja tuottamaan immersiivisiä kokemuksia asiakkaillemme. Toimittamiamme ratkaisuja ovat mm. Holiday Club, WoikoskiEckerö LineLiiga, KSF Media ja HSL. Kaikki myynnistä projektiin ja aina palvelun tuottamiseen asti toimivat meillä saman sateenkaaren alla: We build it – we run it!

Projektipäällikön roolissa työskentelet viestinnän solmukohdassa varmistaen asioiden etenemisen sovitusti. Tunnistat asiakastarpeet ja olet valmis vastaamaan niihin parhaan taitosi mukaan. Tiedät vastuullasi olevista projekteista tarkkaan, missä mennään ja mitä tapahtuu seuraavaksi – saatat olla jopa hieman asioiden edellä. Keskityt olennaiseen ja viet rohkeasti eteenpäin kiperätkin asiat. Arkirutiinit laskutuksesta ja raportoinnista lähtien hoituvat luontevasti ja huolehdit niiden myötä myös taloudellisten tavoitteiden täyttymisestä. Vastaat myös toimitusprojektien suunnittelusta ja ohjauksesta. Pyrit ennakoimaan, etkä epäröi hankalien asioiden esiin nostamisessa niin sisäisesti kuin asiakasrajapinnassakin.

Toivomme sinulta:

  • Kokemusta mobiili- ja verkkopalveluprojektien asiakaslähtöisestä johtamisesta
  • Ymmärrystä mobiili- ja verkkopalveluiden teknisestä toteutuksesta ja teknologioista
  • Osaamista erilaisista projektinhallinnan menetelmistä (Scrum, SAFe, Kanban).
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Kerrothan hakemuksessasi myös suoritetuista projektinhallinnan sertifikaateistasi.

Tulevasta tiimistäsi:

Digital Experiencen tiimi haluaa kasvaa ja kehittyä jatkuvasti. Arvostamme uteliaisuutta, sekä rentoa ja huumorintajuista asennetta, toisten auttamista sekä jatkuvaa oppimista. Haluamme tarjota kollegoillemme parhaan mahdollisen ympäristön työn tekemiselle; vapautta ja vastuuta, joustavia työaikoja, työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista. Tarjoamme sinulle ison talon edut yhdistettynä pienen talon rentouteen ja joustavuuteen. Oppiminen on yksi Digian keskeisimmistä kulttuuriperiaatteista ja meiltä löytyy esimeriksi aktiivista heimotoimintaa, josta saat vertaistukea, oppeja sekä mahdollisuuden jakaa ajatuksia eri aiheiden ympäriltä. Vastapainoa työlle tarjoavat myös vapaa-ajan mökkimme Tahkolla, Rukalla ja Vierumäellä sekä muut kattavat etumme
 
Tästä eteenpäin? 

Seuraavaksi haluaisimme kuulla sinusta! Kerro meille osaamisestasi, kiinnostuksistasi ja miksi juuri sinä olisit sopiva meille. Haastattelemme sopivia henkilöitä jatkuvasti avoimiin tehtäviimme – älä siis jää tuleen makaamaan vaan laita hakemusta meille päin 12.6.2022 mennessä. 

Lisätietoja tehtävästä ja työskentelystä Digialla antaa rekrytiimimme osoitteessa rekry@digia.com.

 

 

Hae paikkaa