Helsinki, Remote work

Projektipäällikkö

Etsimme Helsingin toimipisteeseen Järjestöt-yksikköön kokenutta

Projektipäällikköä

työskentelemään monipuolissa ja kiinnostavissa projekteissa energisten asiakkaiden parissa.

Projektipäällikön roolissa työskentelet viestinnän solmukohdissa varmistaen asioiden etenemisen sovitusti. Tunnistat asiakastarpeet ja olet valmis vastaamaan niihin parhaan taitosi mukaan. Tiedät vastuullasi olevista projekteista tarkkaan, missä mennään ja mitä tapahtuu seuraavaksi – saatat olla jopa hieman asioiden edellä. Keskityt olennaiseen ja viet rohkeasti ohjausryhmiin kiperimmätkin asiat. Projektien arkirutiinit laskutuksesta ja raportoinnista lähtien hoituvat luontevasti ja huolehdit niiden myötä myös taloudellisten tavoitteiden täyttymisestä. Vastaat myös toimitusprojektien suunnittelusta ja ohjauksesta. 

Olet etsimämme asiantuntija, jos olet aidosti asiakaslähtöinen ja koordinointikykyinen, ja sinulla on erinomaiset viestintä- ja tiimityötaidot. Olet vastuuntuntoinen, haluat kehittää osaamistasi entisestään ja tehdä monipuolista ja kiinnostavaa työtä asiakkaiden parissa. Meille on tärkeää, että pidät viestintää merkittävänä osana työtäsi etkä piiloudu exceleiden taakse. 

Sovit täydellisesti osaavaan joukkoomme, jos olet positiivinen ja innostava työkaveri, joka näkee enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia eikä hätkähdä vähästä. Itseohjautuvuus on sinulle luontevaa etkä kaipaa jatkuvaa tiesi viitoittamista. Projekteissamme toimivat syväosaajamme, ammattiliitto- ja työttömyysturva-alan asiantuntijat, auttavat työssäsi ja alueeseen perehtymisessä. Saat siis tueksesi ammattitaitoiset kollegat. Projektipäällikön roolissasi olet se digiarjen sankari, joka mahdollistaa kehittäjien keskittymisen itse kehitystyöhön.

Arvostamme osaamista ja kokemusta seuraavista:

  • tekninen tausta
  • Kokemus ammattiliitto- tai työttömyysturva-alan järjestelmistä
  • projekti- tai palvelujohtaminen ohjelmistoalalla
  • ketterät menetelmät ja palveluiden hallinta

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen asiantuntijatehtävän vireässä organisaatiossamme ja ainutlaatuisen mahdollisuuden uuden oppimiseen. Sata käyttöösi ison talon edut yhdistettynä pienen talon rentouteen ja joustavuuteen. Meillä saat mahtavia työkavereita, joustavan työajan ja käytössämme on toimisto- ja etätyöskentelyn hybridimalli. Voit siis työskennellä tarpeen mukaan eri toimistoiltamme, asiakkaan tiloista tai kodistasi käsin, mikä parhaiten sopii sen hetkiseen tilanteeseen.

Digiassa oppiminen on yksi keskeisistä kulttuuriperiaatteistamme. Meillä jokainen on Senior Trainee, sillä uskomme, että jokaisella on osaamista jaettavaksi muille, mutta kukaan ei ole koskaan valmis. Voimme rakentaa monenlaisia polkuja urallesi ja yksilölliselle kehittymisellesi. Digiassa on jo lähes 1300 kollegaa ja satoja asiakkaita, joiden kanssa oppia ja kehittyä. Asiakkuudet useilta eri toimialoilta takaavat lukemattomia mahdollisuuksia rakentaa yhdessä digitaalisuutta, joka toimii ja tuntuu.

Hakuaika päättyy 16.10.2022! Älä kuitenkaan suotta odota viimeiseen hakupäivään, sillä käymme läpi hakemuksia jo hakuaikana.

Jos sinulle tuli mieleen kysymyksiä tehtävästä tai Digialla työskentelystä ota yhteyttä osoitteeseen rekry@digia.com

Hae paikkaa