Helsinki, Jyväskylä, Remote work, Tampere, Turku

Projektipäällikkö

Haemme nyt Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle tai Jyväskylään

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Projektipäällikkönä vastaat Oracle NetSuite -projektien tehokkaasta läpiviennistä koko projektin elinkaaren ajan. Osallistut tarjousvaiheen käynnistymisestä suunnittelun, toteuttamisen ja käyttöönoton kautta projektin päättämiseen ja siirtämiseen ylläpitopalveluun.  Päivittäisiin tehtäviisi kuuluvat muun muassa aikataulutukset, resurssointi sekä koordinointi eri sidosryhmien välillä – eli perinteiset ohjelmistoprojektipäällikön tehtävät. Käytämme projekteissamme ketteriin menetelmiin pohjautuvaa mallia.

Tehtävä sopii hyvin uran alkuvaiheessa olevalle projektipäällikölle, jolla on jo muutaman vuoden kokemus ERP-projekteista. Voit myös olla ERP-konsultti, joka haluaa siirtyä projektinhallinnan pariin. Saat tehtävään vahvan perehdytyksen ja tuen kokeneemmilta kollegoilta.

 

Tehtävässä menestyminen edellyttää

  • 1-4 vuoden kokemusta ERP-projektien projektihallinnasta tai kokemusta ERP-käyttöönotoista konsulttina.
  • Projektimallien tuntemusta, erityisesti ketterät menetelmät.
  • Ymmärrät modernien ERP-järjestelmien perusteet .
  • Olet vastuuntuntoinen, haluat kehittää osaamistasi entisestään ja tehdä monipuolista ja kiinnostavaa työtä vaihtuvien asiakkaiden parissa.

 

Näiden lisäsi menestymistä auttaa, että 

  • Havaitset lisämyynnin mahdollisuudet projektien toimitusvaiheissa.
  • Tunnet taloushallinnon, tilaus-toimitusketjun, tuotannon tai projektitoimintojen prosessit päätasolla.
  • Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Aikaisempi kokemus konsulttina tai projektipäällikkönä toimimisesta antaa hyvät edellytykset tehtävässä menestymiseen. NetSuite-osaaminen ei ole pakollista. Arvostamme kokemusta ERP-ratkaisuista joko osana toimitusorganisaatiota asiakkaan tai toimittajan projektiryhmässä tai asiakkaan avainkäyttäjänä.  

 

Miksi Digialle? 

Digialla saat olla oma itsesi ja vapauden vaikuttaa omiin tehtäviisi ja työskentelytapoihisi, hyödyntäen Digian yleisiä prosesseja. Tulet takuulla oppimaan uutta, kehittymään ja syventämään osaamistasi, kun tukenasi on eri toimialojen monipuolinen syväosaaminen. Voimme rakentaa urallesi kiinnostavia mahdollisuuksia sekä huomioida niissä motivaatiosi, intohimosi ja toiveesi tulevasta. Saat mielenkiintoisen ja monipuolisen asiantuntijatehtävän ja ainutlaatuisen mahdollisuuden uuden oppimiseen. Diiliin kuuluvat tietenkin myös hyvät työsuhde-edut, kuten vapaa-ajan mökit, kattava sairauskuluvakuutus ja hammashuolto, sekä joustavan työnteon edellytykset. 

Meillä on käytössämme toimisto- ja etätyöskentelyn hybridimalli. Voit siis työskennellä tarpeen mukaan eri toimistoiltamme, asiakkaan tiloista tai kodistasi käsin, mikä parhaiten sopii sen hetkiseen tilanteeseen. 

Lisätietoja NetSuite-liiketoiminnasta löydät täältä.

 

Kiinnostuitko?

Hakuaika päättyy 10.4.2022. Lisätietoja tehtävästä antaa NetSuite-liiketoiminnan Business Manager Tommi Sappinen. Saat Tommin kiinni numerosta 040 7722 119 tai tommi.sappinen@digia.com.

 

Hae paikkaa