Tampere, Helsinki

Ratkaisuarkkitehtejä

Digia on asiakkailleen älykkäiden ratkaisujen kokonaistoimittaja ja palveluyritys, joka hallitsee palvelujen elinkaaren toteutuksesta ylläpitoon ja kehitykseen. Tarjoamme palvelukokonaisuuden, joka kattaa pilvipalvelut, mobiili- ja verkkopalvelut, data-alustat ja tiedolla johtamisen, integraatiot ja APIt eli ohjelmointirajapinnat sekä liiketoiminnan ydinjärjestelmät sisältäen myös korkean turvatason ratkaisut ja ylläpitopalvelut 24/7. 

Haemme nyt useita kokeneita ratkaisuarkkitehtejä Helsinkiin ja Tampereelle!

Tehtävässä osallistut aktiivisesti tuotekehitys- ja myyntihankkeisiimme teknisenä evaluaattorina arvioiden esimerkiksi asiakkaan teknistä ympäristöä ja hankkeissa tarvittavia Digian kompetensseja yhteistyössä muun tiimimme kanssa. Sinulla on kyky ymmärtää asiakkaan toiminnan tarpeita ja prosesseja sekä näiden kääntymistä edelleen ICT-ratkaisuiksi ja sen myötä konseptoit ratkaisuja tai uusia tuotteita tai komponentteja koko Digian tarjoamasta asiakasyritystemme tarpeisiin.  

Ratkaisuarkkitehtina ymmärrät asiakkaiden ja loppukäyttäjien tarpeita ja ongelmia sekä liiketoiminnallisia tavoitteita. Sinulla on kyvykkyys rakentaa kannattavasti toimitettavia ratkaisuja Digian tarjoamasta ja kommunikoida ne asiakkaalle. Olet keskeisessä roolissa ratkaisu- ja hinnoittelumallien valinnassa ottaen kantaa myös sopimusneuvotteluihin. Toimit tiiviissä yhteistyössä Digian eri liiketoimintojen kanssa sparraten asiantuntijoitamme parhaiden ratkaisujen löytämiseksi, lisäksi osallistut tarjouksien koostamiseen sekä toimitus- ja resursointiasioihin.  

Minkälaisia osaajia etsimme? 

Roolissa toimimiselle on välttämätöntä kokonaisarkkitehtuurin hahmottaminen ja kyky kuvata sitä ymmärrettävästi myös muille. Laskemme eduksi mikropalveluarkkitehtuurin ymmärtämisen ja kyvyn sen tehokkaaseen hyödyntämiseen. Kokemus erilaisista integraatioista etenkin julkishallinnon järjestelmien välillä ja erilaisten autentikaatioratkaisujen tunteminen ovat ehdottomasti plussaa. Kiinnostus analytiikasta ja tekoälystä unohtamatta pilviteknologioita on myös eduksi.   

Miksi Digia?  

Meillä pääset tekemään työtä, jolla on myös yhteiskunnallista merkitystä. Ratkaisuarkkitehtina suunnittelet ratkaisuja, jotka näkyvät suomalaisessa arjessa. Pääset vaikuttamaan omaan pelikenttääsi, saat vapautta ja vastuuta arjessa, eikä hartioidesi yli olla jatkuvasti kurkkimassa. Voit itse vaikuttaa tehtävääsi oman osaamisesi ja aktiivisuutesi kautta. Saat tuoda omat mielipiteesi esiin ja voimme kehittää toimintatapojamme ideoitasi hyödyntäen.   

Meillä Digialla on yli 1200 kollegaa ja satoja asiakkaita, joiden kanssa oppia ja kehittyä. Asiakkuudet useilta eri toimialoilta takaavat lukemattomia mahdollisuuksia rakentaa yhdessä digitaalisuutta, joka toimii ja tuntuu. Teemme uutta ja näytämme suuntaa sinne, minne maailma on menossa, teknologioiden ja ihmisten yhteispelillä.  

Hakuaika päättyy 18.12.2020, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.  Älä siis jätä hakemustasi viimetippaan! Jos sinulle tuli mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, vastaa kysymyksiisi mielellään Teemu Säilä ja Juhana Juppo. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@digia.com.   


Hae paikkaa