Helsinki, Remote work, Tampere, Turku

Ratkaisuarkkitehti / Johtava konsultti (D365 CRM)

Microsoft Dynamics 365 tiimimme etsii Helsinkiin, Tampereelle, Turkuun ja/tai RemoteWork 

Ratkaisuarkkitehtejä / Johtavia konsultteja (D365 Customer Apps, Power Platform)

Tehtäviisi kuuluu asiakkaiden Dynamics 365 Customer Apps ja PowerPlatform (CRM) alueen tai joidenkin valittujen alueiden konsultointi ja toimitusprojekteihin osallistuminen. Substanssi- ja tuoteosaamisen lisäksi ymmärrät liiketoimintaprosesseja ja asiakkaiden käyttäytymisen murrosta digitalisoituvassa maailmassa sekä mitä tarpeita tai mahdollisuuksia tämä luo yrityksille ja tietojärjestelmille. Pääset osallistumaan halutessasi myös myynnin tukeen ja asiakkaan tarpeiden tunnistamiseen.

Minkälaisia uusia työkavereita etsimme? 

Sovellusarkkitehtina / Johtavana konsulttina tunnet hyvin Microsoftin asiakkuudenhallinnan puolen ekosysteemin ja näet mitä hyötyjä järjestelmät tuottavat asiakkaan liiketoiminnalle ja miten ratkaisua tulisi soveltaa asiakkaan toimialalla. Sinulla on vankka kokemus konsultointityöstä sekä olet saattanut onnistuneesti loppuun CRM- alueen sovelluskehitysprojekteja. Pystyt myös hahmottamaan monimuotoisia kokonaisuuksia, sinulla voi olla sekä teknistä että sovelluspuolen osaamista. Sinulla on asiakaslähtöinen asenne ja asiakastyytyväisyydestä huolehtiminen on sinulle luontaista ja ensiarvoisen tärkeää. Eduksi katsomme voimassa olevat sertifioinnit useammalta kuin yhdeltä D365-osaamisalueelta. 

 

Miksi Digialle Microsoft-teknologiaosaajiemme joukkoon? 

Digialla työskentelee noin 250 Microsoft-teknologioiden osaajaa. Kokeneet arkkitehtimme, konsultti- ja kehittäjäkollegat sekä muut auttavaiset työtoverit takaavat ympäristön, jossa varmasti kehityt haluamaasi suuntaan. Tukenasi ovat parhaat asiantuntijat ja eri toimialojen monipuolinen osaaminen. Voimme rakentaa urallesi kiinnostavia mahdollisuuksia sekä huomioida niissä motivaatiosi, intohimosi ja toiveesi tulevasta. Meillä saat vastuuta ja vapauden toimia sinulle parhaiten sopivalla tavalla. Ymmärrämme vapaa-ajan ja työn yhteensovittamisen merkityksen. Tarjoamme myös erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut kuten kattavan sairaskuluvakuutuksen, hammashoitoetuuden, lomamökkejä ja aktiivisen harrastekerhotoiminnan.

Kiinnostuitko?


Kerro meille vapaamuotoisesti itsestäsi, osaamisestasi ja mikä sinua kiinnostaa. Haastattelemme pikaisesti saadessamme potentiaalisia hakemuksia.

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Susanna Saviahde, 050 324 7414.
 

Digia on ohjelmisto- ja palveluyritys, joka auttaa asiakkaitaan uudistumaan verkottuvassa maailmassa. Meitä digialaisia on yli 1 300 ja meillä jokainen on Senior Trainee. Uskomme nimittäin, että jokaisella on osaamista jaettavaksi muille, mutta kukaan ei ole koskaan valmis. Rakennamme uutta ja näytämme suuntaa sinne, minne maailma on menossa, teknologioiden ja ihmisten yhteispelillä. Asiakkuudet useilta eri toimialoilta takaavat lukemattomia mahdollisuuksia rakentaa yhdessä digitaalisuutta, joka toimii ja tuntuu. 

Hae paikkaa