Helsinki, Jyväskylä, Remote work, Tampere

Ratkaisuarkkitehti (Cyber Security)

Haemme nyt 

RATKAISUARKKITEHTIÄ

Korkeamman tietoturvan ja skaalautuvan liiketoiminnan yksikköömme. Toimipaikkasi voi sijaita Tampereen, Helsingin tai Jyväskylän toimipisteellämme, mutta meillä työskentely on mahdollista myös joustavasti etänä.

Digia on kasvava ja kehittyvä suunnannäyttäjä digitaalisten palveluiden alueella. Kehitämme aktiivisesti toimintaamme ja yhteistyötämme asiakkaidemme kanssa tuottaaksemme vahvaa arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan.  

Tehtäväsi on osallistua aktiivisesti asiakasprojekteihin tuoden näkemystä sekä ratkaisuja asiakkaan kokonaisarkkitehtuurin ja palvelujen kehittämiseen. Osallistut aktiivisesti tuotekehitys- ja myyntihankkeisiimme asiantuntijana arvioiden esimerkiksi asiakkaan teknistä ympäristöä ja hankkeissa tarvittavia Digian kompetensseja yhteistyössä muun tiimimme kanssa. Yksikössä teemme noin 250 ammattilaisen voimin ratkaisuja, jotka perustuvat räätälöityihin sovelluksiin, kolmansien osapuolten ohjelmistoihin, omiin ohjelmistotuotteisiimme sekä tietoturvaratkaisuihin.

Mitä tarjoamme sinulle? 

Meillä pääset tekemään työtä, jolla on myös yhteiskunnallista merkitystä. Ratkaisuarkkitehdin roolissa kehität suomalaisten organisaatioiden, yksityisten ja julkisten, tietoturvan ja varautumisen tasoa. Pääset vaikuttamaan omaan pelikenttääsi, saat vapautta ja vastuuta arjessa, eikä hartioidesi yli olla jatkuvasti kurkkimassa. Voit itse vaikuttaa tehtävääsi oman osaamisesi ja aktiivisuutesi kautta. Saat tuoda omat mielipiteesi esiin ja voimme kehittää toimintatapojamme ideoitasi hyödyntäen.  

Yrityksenä Digia on kooltaan riittävän iso, jotta pystymme toimimaan merkittävissä asiakashankkeissa, avaamaan uusia keskusteluita ja luomaan arvokkaita ratkaisuehdotuksia asiakkaillemme, jotka ovat keskisuuria tai suuria yrityksiä tai julkishallinnon organisaatioita. Toimimme kuitenkin ketterästi eikä meiltä löydy turhaa hierarkiaa. 

Meille elämä on muutakin kuin työtä ja haluamme sinun viihtyvän kanssamme, joten tarjoamme sinulle myös joustavan työajan, hyvät työsuhde-edut ja ennen kaikkea mahdollisuuden kehittyä ammattilaisena. Tueksesi saat Digian ammattitaitoiset kollegat sekä liiketoimintajohdon, tarjolla on erinomainen oppimisympäristö, josta löytyy sopivasti junioreita, senioreita ja kovan luokan toimialaosaajia.  

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on: 

  • Laaja kokemus ohjelmistoarkkitehtuureista ja -tuotannosta, kokonaisuuksien hahmotuskykyä sekä taitoa kuvata näitä ymmärrettävästi myös muille 
  • Suunnitella ja kuvata ratkaisukokonaisuus sekä osallistua projektin määrittelyyn
  • Esitellä ja perustella asiakkaalle ratkaisu sekä teknisestä että kaupallisesta näkökulmasta
  • Kykyä ja halua toimia asiakkaalle teknisenä konsulttina tuoden näkemystä ratkaisuvaihtoehtoihin ja teknologioihin
  • Kokemusta hankkeiden omatoimisesta johtamisesta
  • Innovatiivista ja ratkaisukeskeistä asennetta ja kykyä oma-aloitteiseen itsenäiseen työskentelyyn täydentäen tiimiä omalla osaamisellasi, asiantuntemuksellasi ja persoonallasi 
  • Uskallusta kysyä ja kyseenalaistaa sekä arvojemme mukaan halua kehittyä ja oppia jatkuvasti uutta 
  • Sujuvat viestintätaidot suomen- ja englannin kielillä niin suullisesti kuin kirjallisestikin

Roolissa toimimiselle on välttämätöntä kokonaisarkkitehtuurin hahmottaminen ja kyky kuvata sitä ymmärrettävästi myös muille. Laskemme eduksi mikropalveluarkkitehtuurin ymmärtämisen ja kyvyn sen tehokkaaseen hyödyntämiseen. Kiinnostus analytiikasta ja tekoälystä unohtamatta pilviteknologioita on myös eduksi.

Kiinnostuitko? Kerro meille lisää itsestäsi ja motivaatiotekijöistäsi! Lisätietoja tehtävästä antaa Ismo Laitinen, ismo.laitinen@digia.com, +358 50 303 8354.

Hae paikkaa