Helsinki, Remote work, Tampere

Ratkaisuarkkitehti IoT-tiimiin

Haemme

Ratkaisuarkkitehtiä IoT-tiimiin

Ratkaisuarkkitehti-roolissa toimit läheisessä yhteistyössä asiakkaiden, liiketoiminnan, kehittäjien ja Digian muiden arkkitehtien kanssa. Tämä on uusi positio ja pääset vaikuttamaan toimenkuvaasi.

Tässä roolissa Digialla pääset ratkomaan asiakkaidemme ongelmia ja luomaan heille merkityksellisiä liiketoimintahyötyjä tuovia ratkaisuja.

Järjestelmäratkaisujen esittely ja demoaminen liiketoimintahyötylähtöisesti on ratkaisuarkkitehdin huippuosaamista. Tutustut aina ensimmäisenä uusiin julkaisuihin ja seuraat aktiivisesti ekosysteemissä myös kumppaneiden ratkaisujen kehittymistä sekä kilpailutilannetta ratkaisujen osalta. Osallistut merkittävässä roolissa myyntimahdollisuuksien kvalifointiin ja voittojen varmistamiseen ratkaisun avulla. Olet osa kokeneista asiantuntijoista koostuvaa IoT-tiimiä, missä palvelemme laajasti asiakkaitamme mm. teollisuuden saralla.

Ratkaisuarkkitehti on tärkein linkki ja osaaja järjestelmäratkaisun tuottaman liiketoimintahyötyjen ilmaisussa ja todistamisessa asiakkaalle myyntivaiheessa. Osallistut myös valittujen toimitusprojektien arkkitehtuurityöhön.  

Vahvoilla olet kun:

  • sinulla on usean vuoden kokemus asiakasrajapinnassa toimimisesta ja olet ollut arkkitehtinä myös toimitusprojekteissa
  • olet toiminut myynnin tukitehtävissä
  • omaksut nopeasti asiakkaan toimialan ja tuotteet sekä sovellat siihen olemassa olevia ratkaisuja
  • keräät itsenäisesti asiakasvaatimukset ja tuotat niiden pohjalta ratkaisukuvauksen hinnoitteluineen
  • teet työmääräarviot kuvatusta ratkaisusta itsenäisesti tai toteutustiimin kanssa
  • sinulla on työurallasi ollut teknisiä rooleja tai olet ollut toteuttamassa toimitusprojekteja asiakkaille arkkitehdin tai projektipäällikön roolissa
  • tarvittaessa toteutat Proof-Of-Concepteja käytännössä asiakkaille
  • tunnet teollisuutta toimialana tai sinulla on kokemusta IoT-laitteista ja ohjelmistoista
  • Sinulle uusimpien pilviteknologioiden hyödyntäminen käytännön tasolla on tuttua

Miksi Digian Data Driven Solutions?

Vahvuutemme tiiminä on kyky toimia ja tehdä. Meillä pääset osaksi paitsi Data Driven Solutions yksikköä, myös koko Digian laajaa osaajajoukkoa pilvipalveluista ja tietoturva-asiantuntijoista vahvoihin liiketoiminnan osaajiin. Opimme koko ajan lisää yhdessä ja jokainen digialainen on asenteeltaan Senior Trainee. Työt tulevat valmiiksi, mutta me emme!

Digiana olemme yli tuhannen hengen kasvava kotimainen yhtiö, joten voimme rakentaa monenlaisia polkuja urallesi ja yksilölliselle kehittymisellesi laajan teknologiavalikoiman parissa. Data Driven Solutions yksikkömme taas on kasvava 80 henkilön ammattitaitoinen, ystävällinen ja huumorintajuinen porukka. Meille elämä on muutakin kuin työtä ja haluamme sinun viihtyvän, joten saat tietenkin myös joustavat työajat ja hyvät työsuhde-edut. Parasta antia ovat tietysti mahtavat työkaverit kuten esimerkiksi Pasi ja Hannu. Tekemisestämme ja projekteistamme löydät paljon lisää tietoa täältä.

Työskentely painottuu tällä hetkellä etätöihin ja toimisto- ja etätyöskentelyn hybridimalli säilyy arjessamme tulevaisuudessakin. Jatkossa työskentelet toimistollamme Atomitiellä Pitäjänmäellä (Digian pääkonttori) / Tampereen toimistolla (Finlaysonin alue), asiakkaidemme tiloissa tai kodistasi käsin. Tutustu meihin lisää myös Instagramissa @digiaonline.

Tästä eteenpäin?

Seuraavaksi haluaisimme kuulla sinusta! Kerro meille osaamisestasi, kiinnostuksistasi ja miksi juuri sinä olisit sopiva meille. Haastattelemme sopivia henkilöitä jatkuvasti avoimiin tehtäviimme - älä siis jää tuleen makaamaan vaan laita hakemusta meille päin.

Hae paikkaa