Helsinki, Remote work, Tampere

Ratkaisuarkkitehti

Haemme Helsinkiin

RATKAISUARKKITEHTIÄ työskentelemään kiinnostavien projektien ja mahtavien asiantuntijatiimien parissa. 

Tässä roolissa on mahdollisuus hyödyntää omaa osaamistaan meneillään olevissa tärkeissä kansallisissa hankkeissa. Olemme myös uudistamassa ja laajentamassa tuotteitamme. Tässä uudistushankkeessa ratkaisuarkkitehti on avainasemassa ja pääsee vaikuttamaan asiantuntemuksensa kautta hankkeen onnistuneeseen läpivientiin.

Ratkaisuarkkitehtinä toimit tuotekehittämisen ja asiakasprojektien keskiöissä. Osallistut osana ketterää scrum-tiimiä niin ratkaisujen suunnitteluun ja esittämiseen eri sidosryhmille kuin tiimin aktiiviseen ohjaukseen ja myös konkreettiseen työhön kädet savessa. Et arastele esiintymistä vaan sinulla on kyky toimia yhteistyössä ja viestiä sujuvasti niin asiakkaiden kuin muidenkin toimijoiden kanssa.

Tiedät, kuinka rakennetaan mm. säihkyvät build pipelinet, konfiguraationhallinta, automaattiset testaukset ja vikatilanteesta toipumiset. Rajapintalähtöinen suunnittelu ja mikropalveluarkkitehtuuri ovat sinulle arkea ja tunnet molempien sudenkuopat. Sinulle ovat tuttuja myös erilaiset autentikaatio- ja auktorisointiratkaisut ja omaat ehkä jo aiempaa kokemusta integraatioväyläratkaisuista tai olet halukas tutustumaan niihin tarkemmin.

Näillä eväillä menestyt:

  • suhtaudut intohimoisesti DevOps-kulttuuriin ja teknologioihin sekä haluat jatkuvasti oppia uutta ja kehittyä urallasi
  • sinulle on kertynyt kokemusta versionhallinnasta ja versiotoimituksista
  • tunnet suurimman osan seuraavista: Java (mm. Java Spring, front/JavaScript), React, WebService- ja REST-rajapinnat, Oracle DBMS, Git
  • sinulla on rohkeutta ilmaista mielipiteesi sekä uskallusta kysyä ja kyseenalaistaa
  • työskentelyotteesi on itseohjautuva samalla, kun puhallat yhteiseen hiileen muiden osaajiemme kanssa
  • tunnistat itsessäsi positiivista ja ennen kaikkea asiakaslähtöistä mindsettiä

Meille tärkeintä on kuitenkin energinen ote ja asenne – ja se on meille can do -asennetta ja hyväntuulista tekemisen meininkiä.

Edellytämme myös sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Tässä roolissa sinulla on mahdollisuus rakentaa oma pelikenttäsi. Saat vapautta ja vastuuta arjessa ja pääset itse vaikuttamaan tehtäviisi oman osaamisesi ja aktiivisuutesi kautta. Olemme myös valmiita kehittämään toimintatapojamme ideoitasi hyödyntäen. Työkaverisi ovat kehittäjiä, jotka kykenevät ottamaan haltuun kompleksisia kokonaisuuksia. He istuvat lähellä ja auttavat aina tarvittaessa, joten sinulla on joka päivä tilaisuus kehittää omaa osaamistasi myös heidän avullaan.

Miksi Digia?

Digiassa oppiminen on yksi keskeisistä kulttuuriperiaatteistamme. Meillä jokainen on Senior Trainee, sillä uskomme, että jokaisella on osaamista jaettavaksi muille eikä kukaan ei ole koskaan valmis. Työkavereiden auttaminen on meillä tärkeää, joten toivomme rentoa ja positiivista asennetta sekä tiimihenkisyyttä.  

 Voimme rakentaa monenlaisia polkuja urallesi ja yksilölliselle kehittymisellesi. Digiassa on jo lähes 1300 kollegaa ja satoja asiakkaita, joiden kanssa oppia ja kehittyä. Asiakkuudet useilta eri toimialoilta takaavat lukemattomia mahdollisuuksia rakentaa yhdessä digitaalisuutta, joka toimii ja tuntuu.  

Haluamme tarjota kehittäjillemme parhaan mahdollisen ympäristön työn tekemiselle; vapautta ja vastuuta, joustavia työaikoja, työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista, vapaa-ajan aktiviteetteja sekä monipuolista heimotoimintaa. Plussana saat mahtavat työkaverit.

 

Hae paikkaa