Helsinki, Tampere, Turku

Ratkaisukonsultteja (Dynamics 365)

Microsoft Dynamics 365 tiimimme etsii Helsinkiin, Tampereelle tai Turkuun 
ratkaisukonsultteja (Dynamics 365) 

Tehtävässä pääset osallistumaan monipuolisesti uusiin asiakasprojekteihin. Tehtäviisi kuuluu asiakkaiden tarpeiden kartoitusta, määrittelyä, järjestelmätoimituksiin liittyvää projektinhallintaa, suunnittelua ja järjestelmän konfigurointia. Asiakasrajapinnassa konsulttimme työpareina työskentelee arkkitehti tai tekninen asiantuntija. Tarvittaessa tulet osallistumaan asiakkaalle sopivan projektin suunnitteluun jo myyntivaiheessa – eli hyppäät remmiin jo alkumetreillä. 

Odotamme sinulta kokemusta Microsoft D365 for Finance and Operations -järjestelmästä tai tätä edeltävistä Dynamics AX -versioista joko toimittajan tai asiakkaan puolelta. Tunnet liiketoiminnan prosessit vähintään yhden osa-alueen / moduulin osalta: varasto, tuotanto, hankinta, myynti, projektit, huolto ja palvelut.  Arvostamme toimialakohtaista kokemusta asiakkaiden liiketoimintaprosesseista. Tunnistat mitä tarpeita ja mahdollisuuksia toiminnanohjausjärjestelmä luo yritykselle.

Henkilönä olet utelias ja oma-aloitteinen ongelmanratkaisija, joka mukautuu nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Asiakastyytyväisyydestä huolehtiminen on sinulle luontaista ja ensiarvoisen tärkeää. Tehtävä edellyttää jonkin verran matkustamista Suomessa sekä sujuvaa suomen ja riittävää englannin kielen taitoa.


Miksi Digialle Microsoft-teknologiaosaajiemme joukkoon? 

Digialla työskentelee noin 250 Microsoft-teknologioiden osaajaa. Kokeneet arkkitehtimme, konsultti- ja kehittäjäkollegat sekä muut auttavaiset työtoverit takaavat ympäristön, jossa varmasti kehityt haluamaasi suuntaan. Tukenasi ovat parhaat asiantuntijat ja eri toimialojen monipuolinen osaaminen. Voimme rakentaa urallesi kiinnostavia mahdollisuuksia sekä huomioida niissä motivaatiosi, intohimosi ja toiveesi tulevasta. Meillä saat vastuuta ja vapauden toimia sinulle parhaiten sopivalla tavalla. Ymmärrämme vapaa-ajan ja työn yhteensovittamisen merkityksen. Tarjoamme myös erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut kuten kattavan sairaskuluvakuutuksen, hammashoitoetuuden, lomamökkejä ja aktiivisen harrastekerhotoiminnan.

Hae tehtävään 30.9.2021 mennessä! 

Kerro meille vapaamuotoisesti itsestäsi, osaamisestasi ja mikä sinua kiinnostaa.
Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Ossi Kulmala p. +358443387021 / ossi.kulmala@digia.com

Hae paikkaa