Helsinki, Jyväskylä, Tampere

Sales Executive

Digiassa haluamme rakentaa yhteispelillä maailmaa, jossa digitaalisuus toimii ja tuntuu. Tämä tarkoittaa meille kaikkien digitalisaation kerrosten huomioimista, oli kyse sitten kaiken toiminnan perustana olevista järjestelmistä, älykkäistä tiedon kulun mahdollistavista integraatioista tai parhaan mahdollisen käyttökokemuksen mahdollistavasta palvelumuotoilusta.

Kehitämme ja innovoimme ratkaisuja, jotka tukevat yhteistyötä korkean turvallisuuden järjestelmien sisällä ja niiden välillä. Varmistamme, että asiakkaidemme ja heidän sidosryhmiensä toiminnan kannalta kriittiset ratkaisut ja palvelut toimivat myös poikkeustilanteissa ja on rakennettu kestämään kyberhyökkäykset. Käytössämme ovat auditoidut korkean turvallisuuden tuotantotilat. Tekemistämme ohjaa DevSecOps-ajattelumalli, jossa turvallisuus- ja varautumisnäkökulmat on viety osaksi päivittäistä työskentelyä alusta alkaen.

Etsimme nyt kokenutta ja vahvan verkoston omaava tiimipelaaja, joka haluaa olla mukana rakentamassa kasvua ja Next level Digiaa.

 

Haemme nyt Helsinkiin tai Tampereelle

SALES EXECUTIVEA (SECURED SOLUTIONS)

Tehtävässäsi olet osa Digian tietoturva- ja korkean turvallisuuden ratkaisujen myyntitiimiä ja tehtäväsi painottuu uusasiakashankintaan kohdeasiakkaissamme. Asiakaskuntasi koostuu yhteiskunnallisesti merkittävistä organisaatioista ja yrityksistä, ja arjessa työskentelet tiiviissä yhteistyössä liiketoiminnan kanssa osallistuen myös tulevaisuuden tarjoomakehitykseen.

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen paikan olla rakentamassa ja kehittämässä Digian ratkaisumyyntiä ja liiketoimintaa. Arvostamme osaamistasi ja kokemustasi, jonka vuoksi myös roolia voidaan muovata sinun näköiseksesi.

 

Menestyt tehtävässä, jos sinulla on:

  • Palava halu tuottaa asiakkaillesi arvoa
  • Näyttöjä, osaamista ja kokemusta konsultoivasta ratkaisumyynnistä
  • Kykyä itsenäiseen ja tavoitteelliseen työskentelyyn tiimityöskentelyn lisäksi
  • Näyttöjä verkostoitumisesta ja verkoston hyödyntämisestä osana myyntiä
  • Kokemusta toimimisesta tiiviissä yhteistyössä liiketoiminnan kanssa ja myyntistrategian toteuttamisesta
  • Erinomaiset vuorovaikutus- ja kommunikaatiotaidot sekä taito viestiä sujuvasti suomen ja englannin kielellä
  • Positiivinen ja ratkaisuhakuinen asenne

 

Katsomme eduksi, jos sinulla on kokemusta ja verkostoa yritys- tai viranomaisasiakkuuksista. Lisäksi kokemus tietoturva- ja korkean turvallisuuden ratkaisujen sekä ohjelmistokonsultoinnin myynnistä katsotaan eduksi.

Ensisijaisesti toimipisteesi sijaitsee Digian pääkonttorilla Helsingin Pitäjänmäessä tai vaihtoehtoisesti Tampereella Finlaysonin alueella. Haemme tehtävään huippuosaajaa, joten sopivan henkilön löytyessä olemme valmiita keskustelemaan myös muissa Digian toimipisteissä työskentelystä (esimerkiksi Jyväskylä).

Tarjoamme sinulle roolin, jossa voimme rakentaa monenlaisia polkuja urallesi ja yksilölliselle kehittymisellesi. Digiassa on yli 1300 kollegaa ja satoja asiakkaita, joiden kanssa oppia ja kehittyä. Asiakkuudet useilta eri toimialoilta takaavat lukemattomia mahdollisuuksia rakentaa yhdessä digitaalisuutta, joka toimii ja tuntuu. Haluamme tarjota asiantuntijoillemme parhaan mahdollisen ympäristön työn tekemiselle; vapautta ja vastuuta, joustavia työaikoja, työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista, vapaa-ajan aktiviteetteja sekä monipuolista heimotoimintaa. Plussana saat hyvät työsuhde-edut ja mahtavat työkaverit.

Digiassa oppiminen on yksi keskeisistä kulttuuriperiaatteistamme. Meillä jokainen on Senior Trainee, sillä uskomme, että jokaisella on osaamista jaettavaksi muille eikä kukaan ole koskaan valmis. Työkavereiden auttaminen on meillä tärkeää, joten toivomme rentoa ja positiivista asennetta sekä tiimihenkisyyttä.

Hakuaika päättyy 30.6.2021, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Mikäli sinulle heräsi kysyttävää tehtävästä tai työskentelystä meillä, Ismo Laitinen vastaa kysymyksiisi mielellään. Tavoitat hänet numerosta +358 50 303 8354 tai osoitteesta ismo.laitinen(at)digia.com.

Hae paikkaa