Helsinki, Tampere, Turku

Sales Executive

Digia on kasvava ja kehittyvä suunnannäyttäjä digitaalisten palveluiden alueella. Kehitämme aktiivisesti toimintaamme ja yhteistyötämme asiakkaidemme kanssa tuottaaksemme vahvaa arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Samaan aikaan kehitämme myyntiämme ja tarjolla oleva rooli on koko Digian kehityksen ytimessä.  Tässä siis erinomainen mahdollisuus päästä mukaan! 

Etsimme nyt uutta kollegaa digitaalisten- ja asiakaskohtaisten ohjelmistokehityspalveluiden myyntiin Helsinkiin, Tampereelle tai Turkuun.

Sales Executive

Tässä tehtävässä vastaat tavoitteiden mukaisesti digitaalisten ja ohjelmistokehityspalveluiden myynnistä nykyisille asiakkaille ja teet uusasiakashankintaa. Pääset kehittämään olemassa olevia asiakassuhteita ja liiketoiminta-arvoon perustuvaa myyntimallia. Teet tiiviistä yhteistyötä Digian markkinoinnin kanssa kehittäen digitaalisten palveluiden tunnettuutta. Tarjoamme mahdollisuuden myös osallistua aktiivisesti tarjoaman/liiketoiminnan kehittämiseen sekä kokonaisratkaisuiden luomiseen eri palvelualueidemme kyvykkyyksiä yhdistelemällä.

Digitaalisilla palveluilla käsitämme tässä yhteydessä muun muassa data/analytiikan, verkkokaupankäynnin, mobiili- ja verkkopalvelut sekä liiketoiminta- ja palvelumuotoilun. Verkkopalveluiden tuottamisessa hyödynnämme moderneja JavaScript-teknologioita, kuten React, GraphQL ja Node.js. Verkkokauppoja rakennamme useiden eri alustojen päälle. Kontaktipintamme asiakaspuolella on organisaatioiden ja yritysten liiketoiminta- ja digijohtajat sekä tietohallinnon asiantuntijat.

Menestyt tehtävässä, jos sinulla on:

  • Kyky ajatella rohkeasti ja olet tottunut tekemään arvopohjaista myyntiä ja varmistamaan asiakasarvon syntymisen heti ensimmäisistä keskusteluista alkaen. 
  • Näyttöjä, osaamista ja kokemusta asiantuntijapalveluiden- ja räätälöityjen ratkaisuiden myynnistä
  • Kykyä itsenäiseen ja tavoitteelliseen työskentelyyn tiimityöskentelyn lisäksi.
  • Näyttöjä verkostoitumisesta ja verkoston hyödyntämisestä osana myyntiä.
  • Kokemusta toimimisesta tiiviissä yhteistyössä liiketoiminnan kanssa ja myyntistrategian toteuttamisesta.
  • Erinomaiset vuorovaikutus- ja kommunikaatiotaidot sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Myyntitaustan lisäksi arvostamme kokemusta esimerkiksi konsultoinnin tehtävistä, sillä konsultatiivinen, asiakkaan haasteita yhdessä ratkova ote on tehtävässä menestymisen kannalta oleellista.

Mitä tarjoamme sinulle? 

Digian vahvuutena ovat datan ja analytiikan sekä mobiili- ja verkkopalveluiden osaamisten yhdistäminen vankkaan liiketoimintajärjestelmä- ja integraatio-osaamiseen.  Digia on kooltaan riittävän iso, jolloin pystymme toimimaan isoissa asiakashankkeissa, avaamaan uusia keskusteluita ja luomaan arvokkaita ratkaisuehdotuksia asiakkaillemme. Toimimme ketterästi eikä meiltä löydy turhaa hierarkiaa. 

Tehtävä tarjoaa myös useita erilaisia urapolkuja esim. esimiestyöhön tai liiketoimintayksikön johtotehtäviin, mikäli se alue kiinnostaa sinua.

Tueksesi saat Digian ammattitaitoisen myyntitiimin sekä liiketoimintajohdon. Tämä on erinomainen oppimisympäristö, josta löytyy sopivasti junioreita, senioreita ja kovan luokan toimialaosaajia. Digian osaava markkinointitiimi toimii myös tiiviisti kanssasi tarjoten tukea ja osaamista markkinointitoimenpiteisiin sekä modernien markkinointityökalujen hyödyntämiseen. 

Kiinnostuitko tehtävästä?

Kerro meille lisää itsestäsi ja osaamisestasi! Lähetä cv:si ja hakemuksesi 3.12.2021 mennessä.  Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Paihonen, SVP Intelligent Solutions, etunimi.sukunimi(at)digia.com.

Hae paikkaa