Tampere, Helsinki, Jyväskylä

Sales Manager, Public Cloud

Sales Manager, Public Cloud 

Oletko jo kokenut ratkaisumyynnin ammattilainen? Haluatko auttaa asiakkaita uudistamaan liiketoimintaansa julkisen pilven teknologioilla? Haluatko päästä mukaan teräksenkovien pilviammattilaisten joukkoon? Etsimme nyt uutta kollegaa pilvipalveluiden myyntiin Helsinkiin, Tampereelle tai Jyväskylään.  

Digia on kasvava ja kehittyvä suunnannäyttäjä digitaalisten palveluiden alueella. Kehitämme aktiivisesti toimintaamme ja yhteistyötämme asiakkaidemme kanssa tuottaaksemme vahvaa arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Tarjolla oleva rooli on koko Digian strategian ytimessä.  

Tässä tehtävässä vastaat julkisen pilven ratkaisujen ja palveluiden myynnistä niin nykyisille asiakkaille kuin uusasiakashankinnasta tavoitteiden mukaisesti. Pääset kehittämään olemassa olevia asiakassuhteita ja liiketoiminta-arvoon perustuvaa myyntimallia. Teet tiiviistä yhteistyötä Digian markkinoinnin kanssa kehittäen pilvipalveluidemme tunnettuutta.  

Tarjoamme mahdollisuuden myös osallistua aktiivisesti tarjoaman/liiketoiminnan kehittämiseen sekä kokonaisratkaisuiden luomiseen eri palvelualueidemme kyvykkyyksiä yhdistelemällä. Kontaktipintamme asiakaspuolella on laaja-alaisesti eri liiketoimintajohtajia sekä myös tietohallintoa ja digijohtajia. 

Mitä tarjoamme sinulle? 

Olemme toimittaneet julkisen pilven ratkaisuita lähes sataan projektiin osana Digian kokonaistoimituksia. Digian vahvuus pilvipalveluiden toimittajana onkin laaja kokonaistarjonta sekä liiketoiminnan modernisoinnin näkökulma pilviteknologioita soveltamalla. Emme toimita ”vain” perustason pilvialustapalveluita, vaan meille tärkeintä on se miten pilveä käytetään liiketoimintahyötyjen rakentamiseen pitkällä tähtäimellä. 

Yrityksenä Digia on kooltaan riittävän iso, jotta pystymme toimimaan merkittävissä asiakashankkeissa, avaamaan uusia keskusteluita ja luomaan arvokkaita ratkaisuehdotuksia asiakkaillemme, jotka ovat keskisuuria tai suuria yrityksiä tai julkishallinnon organisaatioita. Toimimme kuitenkin ketterästi eikä meiltä löydy turhaa hierarkiaa. 

Meille elämä on muutakin kuin työtä ja haluamme sinun viihtyvän kanssamme, joten tarjoamme sinulle myös joustavan työajan, hyvät työsuhde-edut ja ennen kaikkea ammattitaitoiset työkaverit. Tueksesi saat Digian ammattitaitoisen myyntitiimin sekä liiketoimintajohdon, tämä on erinomainen oppimisympäristö, josta löytyy sopivasti junioreita, senioreita ja kovan luokan toimialaosaajia. Digian osaava markkinointitiimi toimii myös tiiviisti kanssasi tarjoten tukea ja osaamista markkinointitoimenpiteisiin sekä modernien markkinointityökalujen hyödyntämiseen. 

Menestyt tehtävässä, jos sinulla on: 

  • Vahva ymmärrys pilvipalveluteknologioista ja luovaa kykyä soveltaa osaamistasi asiakkaiden ongelmien ratkaisuun 

  • Näyttöjä, osaamista ja kokemusta asiantuntijapalveluiden- ja räätälöityjen ratkaisuiden myynnistä pilvi- ja konesalipalveluiden alueella 

  • Kykyä itsenäiseen ja tavoitteelliseen työskentelyyn tiimityöskentelyn lisäksi 

  • Vahva näyttö verkostoitumisesta ja verkoston hyödyntämisestä osana myyntiä 

  • Kokemusta toimimisesta tiiviissä yhteistyössä liiketoiminnan kanssa ja myyntistrategian toteuttamisesta 

  • Erinomaiset vuorovaikutus- ja kommunikaatiotaidot sekä suomeksi että englanniksi 

  • Positiivinen ja ratkaisuhakuinen asenne  

Myyntitaustan lisäksi arvostamme kokemusta esimerkiksi teknisen konsultoinnin tehtävistä, sillä konsultatiivinen, asiakkaan haasteita yhdessä ratkova ote on tehtävässä menestymisen kannalta tärkeää. 

Kiinnostuitko? Kerro meille lisää itsestäsi ja osaamisestasi! Lähetä cv:si ja hakemuksesi 15.4.2021 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Samuli Savolainen, samuli.savolainen@digia.com 

Hae paikkaa