Helsinki, Remote work

Sales Manager

Digia on ohjelmisto- ja palveluyritys, joka auttaa asiakkaitaan uudistumaan verkottuvassa maailmassa. Meitä digialaisia on yli 1200. Juuremme ovat Suomessa, ja toimimme asiakkaidemme kanssa kotona ja kansainvälisesti. Rakennamme yhteispelillä maailmaa, jossa digitaalisuus toimii ja tuntuu. 

Digia Hub on Digian freelancer-verkosto, johon kuuluu yli 1800 IT-alan ammattilaista. Verkosto tarjoaa IT-osaajille työmahdollisuuksia sekä yrityksille toimialasta riippumatta kokeneita IT-osaajia nopeasti ja joustavasti

Haemme nyt Helsinkiin

Sales Manageria

Tehtävässä toimit osana Digia hubin ydintiimiä ja tehtäviisi kuuluu liiketoiminnan kehittäminen, palveluiden myynti nykyisille ja uusille asiakkaille, sekä kumppaniverkoston aktiivinen rakentaminen. Tehtävässä vastaat myös asiakkaiden resurssipyyntöihin ja yhdistät alihankintaverkoston asiantuntijoita asiakkaiden projekteihin. Työskentelet läheisesti myynnin ja resursoinnin kanssa ja osallistut päivittäiseen tekemiseen osana pientä ja dynaamista tiimiä. Tiimimme on ketterä ja teemme tiiminä yhteistyötä, jotta saamme parhaat osaajat asiakkaillemme.

Työskentelyä on mahdollista tehdä etänä sekä alihankinta/freelancer-sopimuksella tai työsuhteessa.

Menestyt tehtävässä, jos sinulla on kokemusta ja näyttöjä myynnistä ja liiketoiminnan kasvattamisesta sekä asiakkuuksien rakentamisesta ja sinulla on kokemusta IT-alan rekrytoinnista tai resursoinnista. Ymmärrät hyvin asiakkaiden ja kehittäjien tarpeet. Sinulla on myös perusymmärrys yleisimmistä digitaalisten palveluiden kehittämisteknologioista.

Mitä tarjoamme sinulle? 

Jos haluat päästä kehittymään IT-alan ammattilaisten kanssa resursointiin ja IT projekteihin liittyen ja viihdyt vastuullisessa ja monipuolisessa työtehtävässä, niin tämä voisi olla juuri sinun paikkasi! Kokemuksesi ja osaamisesi karttuessa pystymme tarjoamaan haastavampiakin tehtäviä kiinnostuksesi mukaan. Tukenasi toimii tiivis Digian rekrytiimi ja HUBin työntekijät. 

Digiassa oppiminen on yksi keskeisistä kulttuuriperiaatteistamme. Meillä jokainen on Senior Trainee, sillä uskomme, että jokaisella on osaamista jaettavaksi muille, mutta kukaan ei ole koskaan valmis. Tarjoamme sinulle myös joustavat työajat, tietenkin mahtavat työkaverit sekä hyvät työsuhde-edut kuten kattava sairaskuluvakuutus ja hammashuolto sekä vapaa-ajan mökit Vierumäellä, Tahkolla ja Rukalla.

Kiinnostuitko?

Kerro meille lisää itsestäsi ja osaamisestasi! Lähetä cv:si ja hakemuksesi 31.10.2021 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Timo Saarinen. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@digia.com.

Hae paikkaa