Helsinki, Jyväskylä, Tampere, Turku, Vaasa

Scrum Master

Digian Digital Experience -yksikkö koostuu ohjelmistokehityksen rautaisista ammattilaisista, jotka tuottavat teknisesti ja käyttökokemukseltaan erinomaisia mobiili-, verkko- ja sähköisen kaupankäynnin palveluita ketterin menetelmin. Uskomme läpinäkyvyyteen, reiluun peliin ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin. Tiimiimme kuuluu noin 110 ohjelmistokehityksen ammattilaista, joilta löytyy intohimoa koodaamiseen.

Ennen kaikkea haluamme olla mukana tekemässä Suomen parhaita digitaalisia palveluita. Projektejamme ovat mm. Helsingin Seudun Liikenteen (HSL) ja Eckerö Linen mobiilisovellukset, Liigan mobiilipalvelut ja Holiday Clubin & Woikosken verkkokaupat.

Etsimme tiimiimme

Scrum Masteria

Tehtävässä voit työskennellä joustavasti etäyhteyksien kautta tai haluamallasi Digian toimistolla joko pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Turussa, Jyväskylässä tai Vaasassa.

Työssäsi vastaat yhden tai useamman ketterän projektitiimin työn ohjaamisesta ja tukemisesta. Tiimiemme koko vaihtelee muutamasta kehittäjästä lähes kymmenen henkilön tiimeihin ja työtä tehdään joko Digital Experiencen tai asiakkaan ohjaamissa projekteissa konsultteina.

Asiakkaitamme ovat eri toimialoilla toimivia yrityksiä, joiden liiketoiminnan keskiössä on digitaalisen liiketoiminnan mahdollistavat palvelut. Näiden palveluiden toimivuus on heille tärkeää ja me vastaamme niistä ylpeydellä.

Olet kaipaamamme lisä tiimiimme, jos sinulla on:

  • Vähintään 2 vuoden täyspäiväinen kokemus Scrum Masterin työstä 
  • Scrum Master -sertifikaatti
  • Ongelmanratkaisukykyä, tiimityötaitoja ja pidät työskentelystä asiakkaiden kanssa
  • Halua työskennellä sekä suomeksi että englanniksi

Arvostamme myös osaamista näiltä alueilta:

  • Kokemusta projekti- tai palvelupäällikön tai Product Ownerin työstä
  • Kokemusta työskentelystä monitoimittajaympäristössä
  • Teknistä osaamista

Tulevasta tiimistäsi

Digital Experiencen tiimi haluaa kasvaa ja kehittyä jatkuvasti. Arvostamme uteliaisuutta, sekä rentoa ja huumorintajuista asennetta, toisten auttamista sekä jatkuvaa oppimista. Meillä kannustetaan ja tuetaan uusien asioiden opiskelemista, joten voimme rakentaa monenlaisia polkuja urallesi.

Haluamme tarjota kehittäjillemme parhaan mahdollisen ympäristön työn tekemiselle. vapautta ja vastuuta, joustavia työaikoja, työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista. Etätöihin suhtaudumme hyvin joustavasti.

Meillä toimii useita aktiivisia OpenClub-kerhoja, joiden avulla löydät innostavaa tekemistä myös vapaa-ajalla! Kiinnostaisiko sinua vaikkapa olut, leffat, padel tai videopelit? Mahdollisuuksia on useita! Digialla toimii myös useita aktiivisia eSports-harrastajia, joista voit lukea lisää devaajiemme Juhan ja Tomin kertomana täältä

Meillä saat mahtavia työkavereita – kehittäjiä, joustavan työajan sekä tilaisuuden kehittää omaa osaamistasi. Tarjoamme sinulle ison talon edut yhdistettynä pienen talon rentouteen ja joustavuuteen. Meillä pääset osaksi myös Digian yli 1300 hengen osaajajoukkoa, jossa ihmiset kohdataan ihmisinä.

Olemme kannattavasti kasvava kotimainen yhtiö, joten voimme rakentaa monenlaisia polkuja urallesi ja yksilölliselle kehittymisellesi laajan ja modernin teknologiavalikoiman parissa. Opimme koko ajan lisää yhdessä ja jokainen digialainen on asenteeltaan Senior Trainee. Työt tulevat valmiiksi, mutta me emme! Meiltä löytyy esimeriksi aktiivista heimotoimintaa, josta saat vertaistukea, oppeja sekä mahdollisuuden jakaa ajatuksia eri aiheiden ympäriltä. 

Kuulostaako hyvältä?  

Lähetä meille CV:si tai LinkedIn-profiilisi mahdollisimman pian! Meitä kiinnostaa erityisesti minkälaisista tehtävistä olisit kiinnostunut ja mitä osaamista sinulla on.  

 

 

Hae paikkaa