Helsinki, Jyväskylä, Remote work, Tampere

Senior Cloud Architect / Advisor

Etsimme kasvavaan pilvipalvelujen Cloud Center of Excellence (CCoE) yksikköön Helsinkiin, Tampereelle, Jyväskylään tai etätöihin

Senior Cloud Architect ja Senior Cloud Advisor -asiantuntijoita 

Digian CCoE konsultoi Digian tärkeimpiä asiakkaita pilvitransformaation eri vaiheissa strategiasta liiketoiminnallisesti merkittäviin transformaatioihin, täysimittaisiin uudistushankkeisiin ja taktisiin migraatioihin. CCoE toimii avainasiakkaidemme luotettuina neuvonantajina pilven mahdollisuuksien kuvauksesta lattiatason arkkitehtuurihaasteiden ratkaisemiseen asti.

Senior Cloud Architect / Advisor on kokenut pilviteknologioiden ja -liiketoiminnan osaaja, joka ohjaa ja tukee asiakkaitamme pilvitransformaation jokaisella askeleella. Tyypillisiä tehtäväalueita ovat pilvistrategian toimeenpanon konkretisointi, arkkitehtuuriläpikäynnit ja –suunnittelu, migraatiopolkujen valinta, teknologiavalinnat, elinkaarikulujen vertailu, proof-of-concept/technology spike toteutukset, Infrastructure-as-Code ja muiden parhaiden teknisten mallien luominen, dokumentointi ja käytön tukeminen.

Toivomme, että sinulle on kertynyt laajaa kokemusta pilvipalveluista jo usean vuoden ajalta. Sinulla on kokemusta asiantuntijan tai arkkitehdin roolissa työskentelystä Azure, AWS ja/tai Google Cloud Platform -asiakastoimituksissa. Taustaltasi voit olla joko ohjelmisto- tai infra-ammattilainen, mutta tärkeintä on halu ymmärtää molempia puolia. Myös syvä erikoisosaaminen pilveen, ohjelmistoon, tietoliikenteeseen tai -verkkoihin liittyen tukee sinua työssäsi. Hyödyllistä on myös esimerkiksi DevOps –toimintaa tukeva työvälineosaaminen (CI/CD, IAC) tai Kubernetes-konttiklusterit.

Olet jo hankkinut sertifikaatteja pilvipalvelutoimijoiden teknologioista, ja palat halusta oppia, syventää ja jakaa tietoa, ratkoa monimutkaisia ongelma-alueita sekä johdattaa asiakkaita pilveytymisen tiellä viimeisintä tietoa hyväksi käyttäen.  

Olemme rutinoituneita pilviratkaisujen toimittajia usean vuoden ajalta ja saat kollegoiksesi pää pilvessä mutta jalat vahvasti maassa olevia asiantuntijoita. Pilviheimotoimintamme on erittäin aktiivista ja sen kautta tavoittaa uusia ja vanhoja hengenheimolaisia sekä pääsee järjestämään ja osallistumaan mielenkiintoisiin teknologiakumppanitapaamisiin.  

Panostamme vahvasti myös esimiestyön laatuun ja selkeisiin urapolkuihin. Meille digialaisille elämä on muutakin kuin työtä ja haluamme sinun viihtyvän pitkään kanssamme, joten saat tietenkin myös joustavat työajat, erinomaiset työsuhde-edut ja työvälineet sekä ennen kaikkea erittäin mukavat työkaverit.  

Kiinnostuitko?

Hae paikkaa 30.5.2022 mennessä! Käsittelemme hakemuksia aktiivisesti ja kutsumme kandidaatteja haastatteluihin jo hakuaikana, joten älä jätä hakemustasi viime tippaan! Haastatteluprosessi on tiimivetoinen, joten tapaat kollegasi jo sen aikana etkä vasta sopimuksen tehtyäsi. 

Jos sinulle tuli mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, kysymyksiin vastaa mielellään Kimmo Tokkari, Director, Digia Cloud Center of Excellence. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@digia.com.

Hae paikkaa