Helsinki, Tampere, Turku

Seniorikonsultti (D365)

Microsoft Dynamics 365 tiimimme etsii Helsinkiin, Tampereelle tai Turkuun Seniorikonsultteja (Dynamics 365) 


Tehtävässä pääset osallistumaan monipuolisesti uusiin asiakasprojekteihin. Tehtäviisi kuuluu asiakkaiden tarpeiden kartoitusta, määrittelyä, järjestelmätoimituksiin liittyvää projektinhallintaa, suunnittelua ja järjestelmän konfigurointia. Asiakasrajapinnassa konsulttimme työpareina työskentelee arkkitehti tai tekninen asiantuntija. Tarvittaessa tulet osallistumaan asiakkaalle sopivan projektin suunnitteluun jo myyntivaiheessa – eli hyppäät remmiin jo alkumetreillä. Osa-alueita, joihin keskityt Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations -järjestelmässä, ovat mm. varasto, tuotanto, hankinta, myynti, huolto ja palvelut.

Odotamme sinulta kokemusta Microsoft D365 käyttöönoton konsultoinnista sekä toimialakohtaista kokemusta asiakkaiden liiketoimintaprosesseista sekä mitä tarpeita tai mahdollisuuksia nämä luovat yrityksille ja tietojärjestelmille.

Henkilönä olet utelias ja oma-aloitteinen ongelmanratkaisija, joka mukautuu nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Asiakastyytyväisyydestä huolehtiminen on sinulle luontaista ja ensiarvoisen tärkeää. Tehtävä edellyttää jonkin verran matkustamista Suomessa sekä sujuvaa suomen ja riittävää englannin kielen taitoa.


Miksi Digialle Microsoft-teknologiaosaajiemme joukkoon? 

Digialla työskentelee noin 250 Microsoft-teknologioiden osaajaa. Kokeneet arkkitehtimme, konsultti- ja kehittäjäkollegat sekä muut auttavaiset työtoverit takaavat ympäristön, jossa varmasti kehityt haluamaasi suuntaan. Tukenasi ovat parhaat asiantuntijat ja eri toimialojen monipuolinen osaaminen. Voimme rakentaa urallesi kiinnostavia mahdollisuuksia sekä huomioida niissä motivaatiosi, intohimosi ja toiveesi tulevasta. Meillä saat vastuuta ja vapauden toimia sinulle parhaiten sopivalla tavalla. Ymmärrämme vapaa-ajan ja työn yhteensovittamisen merkityksen. Tarjoamme myös erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut kuten kattavan sairaskuluvakuutuksen, hammashoitoetuuden, lomamökkejä ja aktiivisen harrastekerhotoiminnan.


Hae tehtävään 30.9.2021 mennessä! 

Kerro meille vapaamuotoisesti itsestäsi, osaamisestasi ja mikä sinua kiinnostaa.
Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Åke Heino p. +358503637359 tai Janne Laurila +358407336681.
Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@digia.com. Aloitamme hakemusten käsittelyn elokuun alussa.

 

Digia on ohjelmisto- ja palveluyritys, joka auttaa asiakkaitaan uudistumaan verkottuvassa maailmassa. Meitä digialaisia on yli 1 200 ja meillä jokainen on Senior Trainee. Uskomme nimittäin, että jokaisella on osaamista jaettavaksi muille, mutta kukaan ei ole koskaan valmis. Rakennamme uutta ja näytämme suuntaa sinne, minne maailma on menossa, teknologioiden ja ihmisten yhteispelillä. Asiakkuudet useilta eri toimialoilta takaavat lukemattomia mahdollisuuksia rakentaa yhdessä digitaalisuutta, joka toimii ja tuntuu.

Hae paikkaa