Jyväskylä

Service Specialist

Haemme Jyväskylään vakituiseen työsuhteeseen

SERVICE SPECIALISTIA

Digian Service Desk toimii nimellä Service Center. Digia Service Center on keskitetty yhteydenottopiste kaikille digialaisille ja Digian palveluita käyttäville asiakkaille.

Service Specialistina tehtäviisi kuuluu häiriö- ja palvelupyyntöjen käsittelyä, ratkaisemista ja ohjaamista sekä palveluiden seurantaa. Service Specialistina saat mahdollisuuden hyödyntää jo kertynyttä asiantuntemustasi ja tutustut jatkuvien palveluiden tukipalvelun toimintaan, sekä näet koko talon tekemistä parhaalta paikalta. Työssäsi pääset yhdistämään sisäisen asiakastuen ja ulkoisten asiakkaiden vaihtelevat tukitehtävät erittäin monipuoliseksi kokonaisuudeksi, josta sinun on mahdollista myös jatkaa urallasi talon sisällä eteenpäin valmiita urapolkuja pitkin.

Tarjoamme ensisijaisesti kolmivuorotyötä, jolloin työvuoroja on myös iltaisin, öisin ja viikonloppuisin. Olemme kuitenkin joustavaa sakkia eli sukulaisen merkkipäivät eivät varmasti jää viettämättä työvuorojen takia

Toivomme että:

  • olet kartuttanut jo muutaman vuoden IT-tuen työkokemusta
  • tunnet Windows-käyttöjärjestelmät (työasemat ja palvelimet) sekä Windows- ja Office-tuotteet.
  • hallitset perusteet Microsoft AD ja palvelunhallinnasta (ITIL) sekä tietoliikenteestä
  • luonnehdit itseäsi hyväksi asiakaspalvelijaksi ja haluat kasvaa entistä monipuolisemmaksi palvelunhallinnan asiantuntijaksi, olet kuin luotu tähän paikkaan!

Panostamme henkilökuntamme koulutukseen ja sertifiointiin. IT-sertifioinnit katsotaan eduksi, mutta eivät ole välttämättömiä.

Tueksesi saat tiimillisen todellisia asiantuntijoita. Osalla tulevista kollegoistasi on pitkä kokemus alalta ja osa on uransa alkutaipaleella, mutta jokainen heistä täydentää osaamisellaan tiimiä, kasvattaen tiimistä enemmän kuin osiensa summan – yhdessä olemme enemmän.

Kollegoitasi yhdistää jatkuva halu oppia uutta, muiden innostaminen ja auttaminen sekä intohimoinen suhtautuminen alaamme. Saat vapautta ja vastuuta eikä hartioidesi yli olla jatkuvasti kurkkimassa. Meille elämä on oikeasti muutakin kuin työtä ja haluamme sinun viihtyvän, joten voimme huomioida myös yksilölliset elämäntilanteesi. Saat joustavat työskentelyolosuhteet ja kattavat työsuhde-edut sekä tietenkin mahtavat ja osaavat työkaverit!

Kerrothan hakiessasi meille, oletko kiinnostunut päivä- vai vuorotyöstä vai meneekö kenties molemmat.

Kevätajan hakumme päättyy 18.4.2021. Mikäli sinulle heräsi kysyttävää Digiasta tai avoimista rooleista, voit olla yhteydessä Tommi Seiloseen , tommi.seilonen@digia.com  (7.4 saakka) ja Kimmo Manniseen, kimmo.manninen@digia.com (8.4 alkaen).

Hae paikkaa