Tampere, Helsinki, Jyväskylä

Sovellusarkkitehti

Haemme joukkoomme

SOVELLUSARKKITEHTIA

Helsinkiin, Jyväskylään ja Tampereelle.

SOVELLUSARKKITEHTINA osallistut hankkeisiimme ja tuotekehitykseemme osana ketterää scrum-tiimiä. Pääset osallistumaan build pipelinen rakentamiseen, konfiguraationhallintaan, automaattisten testausten suunnitteluun ja toteutukseen yhteistyössä rautaisten ammattilaisten kanssa esimerkiksi tietoturvallisen tekemisen projekteissa. Näissä projekteissa valittavalle henkilölle tullaan teettämään perusmuotoinen henkilöturvaselvitys.

Työkaverisi ovat kehittäjiä, jotka kykenevät ottamaan haltuun kompleksisia kokonaisuuksia, joten sinulla on joka päivä tilaisuus kehittää omaa osaamistasi. Työkaverisi istuvat lähellä, joten avun tarpeessa voit pyörähtää tuolillasi ja vetää kaveria hihasta. Tiimissä oman osaamisen ja tiedon jakaminen on tärkeä juttu.

Näillä eväillä menestyt:

  • Suhtaudut intohimoisesti DevOps-kulttuuriin ja teknologioihin sekä haluat ehdottomasti oppia jatkuvasti uutta ja kehittyä
  • Tunnet suurimman osan seuraavista: Java, Hibernate, Oracle, Linux administrointi, Virtualisointi (Docker, VMWare, KVM), Gitlab, Maven, Artifactory, Ansible

Kesäajan hakumme päättyy 31.7.2019. Mikäli sinulle heräsi kysyttävää Digiasta tai avoimista rooleista, voit olla yhteydessä Digian rekrytointitiimiin: rekry@digia.com.

Hae paikkaa