Helsinki, Remote work

Tietokantakehittäjä

Haemme taitavia

PL/SQL-KEHITTÄJIÄ

toimimaan mielenkiintoisissa ja haasteellisissa ohjelmistokehitys- ja ylläpitoprojekteissa tietokantakehittäjinä.

Kehitämme palveluitamme ketterissä tiimeissä ja moderneilla työkaluilla. Työkaverisi ovat kehittäjiä, jotka kykenevät ottamaan haltuun monimutkaisia kokonaisuuksia, joten sinulla on joka päivä tilaisuus kehittää omaa osaamistasi. Koska meillä ei kaveria jätetä, voit aina avun tarpeessa vetää kaveria hihasta. Projektejamme yhdistää tietoturvallinen kehittäminen sekä asiakkaidemme edellyttämät luotettavat palvelut käytettävyydestä tinkimättä. 

Tehtäväkenttäsi koostuu erilaisten toteutustöiden lisäksi palvelupyyntöjen ratkaisemisesta ja asiakkaillemme toimitettujen järjestelmien jatkuvasta kehitystyöstä. 

Olet etsimämme asiantuntija, jos sinulla on
•    kokemusta relaatiotietokannoista ja PL/SQL-kielestä 
•    osaamista erilaisista sovelluspalvelinympäristöistä
•    sisukasta asennetta sopivalla nöyryydellä höystettynä
•    sujuva suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito.

Arvostamme erityisesti Fullstack-kyvykkyyttä sekä PL/SQL-osaamista. Lisäksi Java, CI-pipeline ja Oracle DBA -osaamisesta on ehdotonta etua. Tehtävä edellyttää erityistä huolellisuutta ja toteutustyössä tarvitset hyvää loogista ajattelukykyä. Arvostamme myös hyviä kommunikointi- ja tiimityöskentelytaitoja, asiakaslähtöistä ajattelua, ongelmanratkaisu- ja priorisointikykyä, sekä itsenäistä työskentelyotetta.

Tarjoamme pääsyn mielenkiintoisiin projekteihin ja mukaan vaikkapa tärkeisiin kansallisiin asiakashankkeisiimme, joissa voit jättää kädenjäljen suomalaiseen arkeen. Haluamme tarjota kehittäjillemme parhaan mahdollisen ympäristön työn tekemiselle; vapautta ja vastuuta, joustavia työskentelymalleja elämän eri vaiheissa työn ja vapaa-ajan yhteensovittamiseksi, vapaa-ajan aktiviteetteja sekä monipuolista heimotoimintaa. Plussana saat hyvä työsuhde-edut ja mahtavat työkaverit.  

Digiassa oppiminen on yksi keskeisistä kulttuuriperiaatteistamme. Meillä jokainen on Senior Trainee, sillä uskomme, että jokaisella on osaamista jaettavaksi muille eikä kukaan ole koskaan valmis. Tarjoamme monipuolisia keinoja ammatilliseen kehittymiseen ja osaamisesi sertifiointiin. Voimme myös rakentaa monenlaisia polkuja urallesi, sillä asiakkuudet useilta eri toimialoilta takaavat lukemattomia mahdollisuuksia rakentaa yhdessä digitaalisuutta, joka toimii ja tuntuu. 

Hae 15.12.2021 mennessä! Älä kuitenkaan suotta odota viimeiseen hakupäivään, sillä käymme läpi hakemuksia jo hakuaikana. 

Jos sinulle tuli mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Reija Selin vastaa niihin mielellään joko puhelimitse numerosta 044-0800833 tai sähköpostilla reija.selin@digia.com. Voit myös tutustua meihin osoitteessa www.digia.com/rekrytointi

Hae paikkaa