Helsinki, Jyväskylä, Lahti, Rauma, Remote work, Tampere, Turku, Vaasa

Tietokantakehittäjä

Haemme taitavia 

PL/SQL-kehittäjiä

toimimaan mielenkiintoisissa ja haasteellisissa ohjelmistokehitys- ja ylläpitoprojekteissa tietokantakehittäjinä. 

Kehitämme palveluitamme ketterissä tiimeissä ja moderneilla työkaluilla. Työkaverisi ovat kehittäjiä, jotka kykenevät ottamaan haltuun monimutkaisia kokonaisuuksia, joten sinulla on joka päivä tilaisuus kehittää omaa osaamistasi. Koska meillä ei kaveria jätetä, voit aina avun tarpeessa vetää kaveria hihasta. Projektejamme yhdistää tietoturvallinen kehittäminen sekä asiakkaidemme edellyttämät luotettavat palvelut käytettävyydestä tinkimättä.  

Tehtäväkenttäsi koostuu erilaisten toteutustöiden lisäksi palvelupyyntöjen ratkaisemisesta ja asiakkaillemme toimitettujen järjestelmien jatkuvasta kehitystyöstä.  

Olet etsimämme asiantuntija, jos sinulla on 

  • kokemusta relaatiotietokannoista ja PL/SQL-kielestä  

  • osaamista erilaisista sovelluspalvelinympäristöistä 

  • sisukasta asennetta sopivalla nöyryydellä höystettynä 

  • sujuva suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito. 

Arvostamme erityisesti Fullstack-kyvykkyyttä sekä PL/SQL-osaamista. Lisäksi Java, CI-pipeline ja Oracle DBA -osaamisesta on ehdotonta etua. Tehtävä edellyttää erityistä huolellisuutta ja toteutustyössä tarvitset hyvää loogista ajattelukykyä. Arvostamme myös hyviä kommunikointi- ja tiimityöskentelytaitoja, asiakaslähtöistä ajattelua, ongelmanratkaisu- ja priorisointikykyä, sekä itsenäistä työskentelyotetta. 

Voit hakea meille mistäpäin Suomea tahansa, sillä työskentely painottuu tällä hetkellä etätöihin ja toimisto- ja etätyöskentelyn hybridimalli säilyy arjessamme tulevaisuudessakin. Voit siis työskennellä jollakin toimistoistamme, asiakkaidemme tiloissa tai kodistasi käsin – mikä vain parhaiten sopii tilanteeseesi. Mikäli työskentely etänä sopii sinulle parhaiten, toimitamme sähköpöydän sekä ergonomisen työtuolin kotiisi ja toimistolla voit toki aina pistäytyä virkistäytymässä kollegoiden seurassa.

Digialta löydät ison talon edut yhdistettynä pienen talon rentouteen ja joustavuuteen. Meillä et jää yksin vaan saat rinnallesi osaavan joukon ammattitaitoisia kollegoita, joustavan työajan ja mahdollisuuden valita omat työkalusi sekä tilaisuuden kehittää omaa osaamistasi. Oppiminen on yksi Digian keskeisimmistä kulttuuriperiaatteista ja meiltä löytyy lukuisten koulutus- ja sertifiontimahdollisuuksien lisäksi aktiivista heimotoimintaa, josta saat vertaistukea, oppeja sekä mahdollisuuden jakaa ajatuksia eri aiheiden ympäriltä. Vastapainoa työlle tarjoavat myös vapaa-ajan mökkimme Tahkolla, Rukalla ja Vierumäellä sekä muut kattavat etumme

Tutustu meihin lisää myös sosiaalisessa mediassa @digiaonline.
 
Tästä eteenpäin? 

Seuraavaksi haluaisimme kuulla sinusta. Kerro meille osaamisestasi ja kiinnostuksistasi. Haastattelemme sopivia henkilöitä jatkuvasti avoimiin tehtäviimme – älä siis jää tuleen makaamaan vaan laita rohkeasti yhteystietosi meille päin 30.9.2022 mennessä.

Jos sinulle tuli mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Tomi Viander vastaa niihin mielellään joko puhelimitse numerosta 050 337 4590 tai sähköpostilla tomi.viander@digia.com.

Hae meille – Ei se polta pahasti! 

Hae paikkaa