Remote work, Tampere

Tilannekuvien ja valvonnan ammattilainen

Digia Iiris -tiimillä on jälleen tarve saada lisää osaajia kasvavaan joukkoonsa. Kiinnostaako sinua rooli kasvavan ja kehittyvän tilannekuva- ja valvontaratkaisun parissa monimuotoisilla teknisillä ratkaisuilla? 

Haemme joukkoomme ensisijaisesti järjestelmäkehittäjiä osaksi ratkaisutiimiä, joka yhdessä asiakkaan kanssa ratkaisee, suunnittelee ja toteuttaa asiakaskohtaisia liiketoimintaa tukevia tilannekuvia ja niiden taustalla vaadittuja valvontatarpeita. Muitakin monipuolisia rooleja on tarjolla osaamisen kehittymisen ja kasvun kautta. Tehtävän sijainti on ensisijaisesti Tampereella, mutta roolissa on mahdollista työskennellä joustavalla etätyöllä. 

Uuden työsi nopeaan omaksumiseen auttaa monipuolinen perustietämys valvontatarpeista tai -ratkaisuista, infrapalveluista, sovelluskehityksestä ja tuotannon ylläpidollisesta näkökulmasta ja osaaminen mm. skriptikielestä, rest-rajapinnoista, apien käytöstä ja moderneista pilviteknologioista. Osaaminen joistakin valvontatuotteista, kuten Elastic, Zabbix, Graylog, Splunk tai Dynatrace tms., auttaa sinua uuden roolin sujuvassa haltuunotossa.

Tervetuloa näköalapaikalle miettimään miten monimuotoiset ja koko ajan kehittyvät uudet teknologiat ja ratkaisut otetaan sujuvasti haltuun ja valvontaan.

Tarjoamme sinulle roolin, jossa voimme rakentaa monenlaisia polkuja urallesi ja yksilölliselle kehittymisellesi. Digiassa on yli 1300 kollegaa ja satoja asiakkaita, joiden kanssa oppia ja kehittyä. Asiakkuudet useilta eri toimialoilta takaavat lukemattomia mahdollisuuksia rakentaa yhdessä digitaalisuutta, joka toimii ja tuntuu. Haluamme tarjota asiantuntijoillemme parhaan mahdollisen ympäristön työn tekemiselle; vapautta ja vastuuta, joustavia työaikoja, työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista, vapaa-ajan aktiviteetteja sekä monipuolista heimotoimintaa. Plussana saat erittäin kattavat ja mahtavat työkaverit.

Digiassa oppiminen on yksi keskeisistä kulttuuriperiaatteistamme. Meillä jokainen on Senior Trainee, sillä uskomme, että jokaisella on osaamista jaettavaksi muille eikä kukaan ole koskaan valmis. Työkavereiden auttaminen on meillä tärkeää, joten toivomme rentoa ja positiivista asennetta sekä tiimihenkisyyttä.

Hakuaika päättyy 17.12.2021, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Mikäli sinulle heräsi kysyttävää tehtävästä tai työskentelystä meillä, Ilkka Hopponen vastaa kysymyksiisi mielellään. Tavoitat hänet osoitteesta ilkka.hopponen(at)digia.com.

Hae paikkaa