Helsinki, Remote work

Työttömyysturva-asiantuntija

Haemme Helsingin toimipisteeseen Järjestöt-yksikön jatkuviin palveluihin

Työttömyysturva-asiantuntijaa
 

Tyytyväiset asiakkaat ja toimivat järjestelmät ovat tiimiemme ykköstavoite.  Asiakaspalvelutiimissä työttömyysturva-asiantuntijamme hoitavat asiakaspalvelun palvelupyyntöjä ja selvittävät ongelmatilanteita, kouluttavat asiakkaita sekä osallistuvat tuoteversioiden määrittelyyn, testaamiseen ja dokumentointiin.

Olet etsimämme asiantuntija, jos hallitset työttömyysturvalain ja sen soveltamisen sekä omaat vankan osaamisen työttömyyskassojen ohjelmistoista. Eduksi katsomme, että sinulla on kokemusta Digian tuotteista, erityisesti maksatusjärjestelmästä ja yksilöjäsen ratkaisusta. Olet aidosti asiakaslähtöinen ja koordinointikykyinen. Sinulla on loistavat viestintä- ja tiimityötaidot. Olet vastuuntuntoinen ja haluat kehittää osaamistasi entisestään ja tehdä monipuolista ja kiinnostavaa työtä energisten asiakkaiden parissa.

Näet tekniikan ennemmin mahdollisuutena kuin uhkana. Työ on osin teknistä, joten työssä onnistumisen edellytys on halu oppia myös SELECT-lauseita SQL-kielellä. Tähän kuitenkin saat meiltä kaiken tuen ja koulutuksen.

Meille tärkeintä on energinen ote ja asenne – ja se on meille can do -asennetta ja hyväntuulista tekemisen meininkiä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen asiantuntijatehtävän vireässä organisaatiossamme ja ainutlaatuisen mahdollisuuden uuden oppimiseen. Työkaverisi ovat ammattiliitto- ja työttömyysturva-alan asiantuntijoita, jotka auttavat aina tarvittaessa, joten sinulla on joka päivä tilaisuus kehittää omaa osaamistasi myös heidän avullaan. Tarjoamme myös joustavat työajat ja kilpailukykyiset työsuhde-edut.

Digiassa oppiminen on yksi keskeisistä kulttuuriperiaatteistamme. Meillä jokainen on Senior Trainee, sillä uskomme, että jokaisella on osaamista jaettavaksi muille, mutta kukaan ei ole koskaan valmis. Voimme rakentaa monenlaisia polkuja urallesi ja yksilölliselle kehittymisellesi. Digiassa on jo lähes 1300 kollegaa ja satoja asiakkaita, joiden kanssa oppia ja kehittyä. Asiakkuudet useilta eri toimialoilta takaavat lukemattomia mahdollisuuksia rakentaa yhdessä digitaalisuutta, joka toimii ja tuntuu.

Hakuaika päättyy 30.11.2021! Älä kuitenkaan suotta odota viimeiseen hakupäivään, sillä käymme läpi hakemuksia jo hakuaikana. 

Jos sinulle tuli mieleen kysymyksiä tehtävästä tai Digialla työskentelystä, asiantuntijamme Nina Sundqvist vastaa sinulle mielellään. Näillä yhteystiedoilla tavoitat hänet:

Nina Sundqvist, puh. 040-5210 647, nina.sundqvist(at)digia.com

Hae paikkaa