Helsinki

Työttömyysturva-asiantuntija

Toimintamme edelleen kasvaessa haemme Helsingin toimipisteeseen Järjestöt-yksikön jatkuviin palveluihin toista

TYÖTTÖMYYSTURVA-ASIANTUNTIJAA

määräaikaiseen työsuhteeseen. Työsuhde kestää 31.12.2020 saakka.

Tyytyväiset asiakkaat ja toimivat järjestelmät ovat tiimimme ykköstavoite. Tiimissä työttömyysturva-asiantuntijamme hoitavat asiakaspalvelun palvelupyyntöjä ja selvittävät ongelmatilanteita, kouluttavat asiakkaita sekä osallistuvat tuoteversioiden määrittelyyn, testaamiseen ja dokumentointiin.

Olet etsimämme asiantuntija, jos hallitset työttömyysturvalain ja sen soveltamisen sekä omaat vankan osaamisen työttömyyskassojen ohjelmistoista. Olet aidosti asiakaslähtöinen ja koordinointikykyinen. Sinulla on loistavat viestintä- ja tiimityötaidot. Olet vastuuntuntoinen ja haluat kehittää osaamistasi entisestään ja tehdä monipuolista ja kiinnostavaa työtä energisten asiakkaiden parissa. Pääset hyödyntämään osaamistasi myös meneillään olevissa valtakunnallisissa hankkeissa (mm. tulorekisteri-integraatio ja TE-palveluiden tehtävien siirto -projekti). 

Meille tärkeintä on energinen ote ja asenne – ja se on meille can do -asennetta ja hyväntuulista tekemisen meininkiä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista.

Saat mielenkiintoisen ja monipuolisen asiantuntijatehtävän vireässä organisaatiossamme ja ainutlaatuisen mahdollisuuden uuden oppimiseen. Työkaverisi ovat työttömyysturva-alan asiantuntijoita, jotka istuvat lähellä ja auttavat aina tarvittaessa, joten sinulla on joka päivä tilaisuus kehittää omaa osaamistasi myös heidän avullaan. 

Miksi Digia?

Olemme yli tuhannen hengen kasvava kotimainen ohjelmistoyhtiö, joten voimme rakentaa monenlaisia polkuja urallesi ja yksilölliselle kehittymisellesi. Digiarkesi sujuu tiimien ja alaisistaan aidosti innostuneiden esimiesten tuella ja annamme sinulle vapautta ja vastuuta eikä hartioidesi yli olla jatkuvasti kurkkimassa. Meille elämä on muutakin kuin työtä ja haluamme sinun viihtyvän kanssamme, joten saat tietenkin myös joustavat työajat, hyvät työsuhde-edut ja ennen kaikkea mahtavat työkaverit.

Hakuaika päättyy 13.12.2019! Älä kuitenkaan suotta odota viimeiseen hakupäivään, sillä käymme läpi hakemuksia jo hakuaikana. 

Jos sinulle tuli mieleen kysymyksiä tehtävästä tai Digialla työskentelystä, Susanna Nowak vastaa sinulle mielellään. Näillä yhteystiedoilla tavoitat hänet:

Susanna Nowak, puh. 040-1912934, susanna.nowak(at)digia.com
Hae paikkaa