Helsinki, Remote work, Tampere, Turku

UX Designer

Innostaako käyttäjälähtöinen suunnittelu sekä monimutkaisten kokonaisuuksien toteuttaminen helppokäyttöiseen muotoon? Saatat olla etsimämme uusi kollega - Tule kanssamme kehittämään toimivaa digiarkea!

Etsimme nyt osaksi palvelumuotoilun ja konsultoinnin tiimiämme

UX Desingneria

Helsinkiin, Tampereelle tai Turkuun.

Digital Experience -yksikkömme rakentamia ja ylläpitämiä ratkaisuja ovat mm. Holiday Club, WoikoskiEckerö LineLiiga, KSF Media ja HSL. Kaikki myynnistä projektiin ja aina palvelun tuottamiseen asti toimivat meillä saman sateenkaaren alla: We build it – we run it! 

Tehtävässä viihdyt, mikäli olet pidemmälle työelämässä ehtinyt käyttöliittymäsuunnittelun asiantuntija, joka hallitsee käyttäjälähtöisen suunnittelun, konseptointityöpajat ja rautalangat. Olet myös kerännyt kokemusta prototypoinnista ja käyttäjätutkimuksista. Haluat ymmärtää palvelusi käyttäjiä ja taivutat monimutkaisetkin kokonaisuudet helppokäyttöiseen ja ymmärrettävään muotoon. 

Meillä pääset toimimaan käyttökokemussuunnittelijana projekteissa, joissa kehitetään ja luodaan uusia sähköisen asioinnin, mobiili- ja verkkopalveluiden konsepteja. Työnkuvasi muokkautuu osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan, mutta päätehtäviisi kuuluvat käyttöliittymäkonseptointi ja -suunnittelu sekä ketterä iteratiivinen suunnittelu. Lisäksi työhösi voi kuulua käyttäjätutkimuksen ja käytettävyyden arvioinnin tai käyttöliittymäprototypoinnin tehtäviä. Työskentelet usein osana ketterää toteutustiimiä varmistaen käyttöliittymän ja käyttökokemuksen laadukkaan toteutuksen projektin alusta loppuun saakka. 

Arvostamme aktiivista otetta asiakaskokemuksen kehittämiseen ja aitoa kiinnostusta digitaalisten palvelujen toimialaan ja palvelumuotoiluun. Olet oma-aloitteinen ja haluat kehittyä käyttökokemussuunnittelijana ja palvelumuotoilijana. Innostut haasteista, sytyt yksityiskohdista, ja jaksat viedä suunnitelmat pitkäjänteisesti loppuun saakka. 

Miksi Digialle?

Vahvuutemme tiiminä on kyky toimia ja tehdä. Meillä pääset myös osaksi koko Digian laajaa osaajajoukkoa pilvipalveluista ja tietoturva-asiantuntijoista vahvoihin liiketoiminnan osaajiin. Olemme yli tuhannen hengen kasvava kotimainen yhtiö, joten voimme rakentaa monenlaisia polkuja urallesi ja yksilölliselle kehittymisellesi laajan teknologiavalikoiman parissa.Opimme koko ajan lisää yhdessä ja  jokainen digialainen on asenteeltaan Senior Trainee. Työt tulevat valmiiksi, mutta me emme!

Digital Experience -yksikkömme haluaa kasvaa ja kehittyä jatkuvasti. Yksikkö koostuu ohjelmistokehityksen rautaisista ammattilaisista, joka tuottaa teknisesti ja käyttökokemukseltaan erinomaisia mobiili-, verkko- ja sähköisen kaupankäynnin palveluita ketterin menetelmin. Pääset kanssamme sopivasti haastaviin tehtäviin ja antamaan kädenjälkesi Suomen merkittävimpiin digitaalisiin palveluihin. Tiimiimme kuuluu noin 150 ohjelmistokehityksen ammattilaista ja arvostamme uteliaisuutta sekä rentoa ja huumorintajuista asennetta, toisten auttamista sekä jatkuvaa oppimista. Haluamme tarjota parhaan mahdollisen ympäristön työn tekemiselle; kattavat työsuhde-edut, vapautta ja vastuuta, joustavia työaikoja, vapaa-ajan aktiviteetteja, monipuolista heimotoimintaa sekä parhaana antina mahtavat työkaverit kuten EricSuna ja Oussama

Työskentely painottuu tällä hetkellä etätöihin ja toimisto- ja etätyöskentelyn hybridimalli säilyy arjessamme tulevaisuudessakin. Jatkossa työskentelet toimistollamme Helsingin Pitäjänmäessä, keskustassa Kasarmikadulla, Tampereella, Turussa tai asiakkaittemme tiloissa. Tutustu meihin lisää myös Instagramissa @digiaonline.

Hae heti tai viimeistään 8.8.2021 mennessä! Jos sinulle tuli mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, vastaa Tony Virtanen niihin mielellään joko numerosta 040 772 4022 tai sähköpostitse tony.virtanen (at) digia.com. Liitäthän hakemukseesi myös mahdollisen työnäyteportfoliosi. 

Hae paikkaa