oppilaitoksille.jpg

Koulutustarjonta oppilaitoksille

Digian asiantuntijat tekevät oppilaitosyhteistyötä tarjoamalla ilmaisia oppimiskokonaisuuksia

Tieto eri järjestelmissä ja pilvissä lisääntyy, ja järjestelmätkin ovat nykypäivänä vain osia yhä suuremmista kokonaisuuksista. Digitalisaatio vaatii yhä syvempää ja monipuolisempaa liiketoiminta- ja IT-osaamista. Tarjoamme erilaisia koulutuskokonaisuuksia oppilaitoksille, tutustu ja ota yhteyttä.


Digialla haluamme innostaa opiskelijoita digitalisaation pariin. Siksi tarjoammekin oppilaitoksille ilmaisia vierailuluentoja, demoja ja harjoituksia toiveiden mukaisesti.

 

Esimerkkejä koulutuksista:

Millaista on työskennellä IT-alalla?

Johdatus IT-työhön, sekä vinkkejä työnhakuun ja työllistymiseen. Katsaus eri suuntautumismahdollisuuksiin ja mahdollisiin urapolkuihin IT-alalla. Tarkoitettu erityisesti ensimmäisen vuoden opiskelijoille.

Laajuus: 2 h

 

Ohjelmistotuotannon perusteet, web-tekniikat ja tiedonsiirto

Mitä sanomien muuntaminen tarkoittaa käytännössä? Opiskelijat tutustuvat HTTP- ja REST -rajapintoihin, ja oppivat JSON- ja XML -tekniikoiden hyödyntämisestä integraatioissa. Harjoituksissa tehdään yksinkertaisia XSL-muunnoksia ja tutustutaan integraatiotyökaluun.

Laajuus: 2h perusteet tai 3,5h harjoituksineen

Tietorakenteet, algoritmit ja rajapinnat

Opiskelijat oppivat tietorakenteiden hyödyntämisen integraatioiden välineenä, integraation toteutuksessa käytettyjen algoritmien aikakriittisyyden, sekä erilaisten rajapintojen hyödyntämisen integraatioissa.

Laajuus: 2hIoT-projektidemo

Millaista laitteiden vuoropuhelua on jo olemassa? Esittely ja käytännön demo tosielämän IoT-toteutuksesta. Soveltuu esimerkiksi IoT-projektikurssille inspiroimaan omia projektejaan miettiviä opiskelijoita.

Laajuus: 2h

Pilvipalvelut

Miten palveluintegraatioita tehdään pilvipohjaisesti - ja miksi? Perustietoa ja projektikuulumisia tosielämän iPaas-ratkaisuista integraatioissa.

Laajuus: 2h

Avoin data ja avoimet rajapinnat

Mihin avointa dataa hyödynnetään ja mitä API-teknologia mahdollistaa tiedonsiirrossa? Opiskelijat tutustuvat avoimiin REST API-rajapintoihin ja demoon API-integraatioratkaisuista.

Laajuus: 2hPalvelumuotoilun perusteet 

Mistä palvelumuotoilussa on kyse? Kuinka asiakkaan, organisaation ja liiketoiminnan tarpeet muodostavat kokonaisuuden ja miten digitaaliset palvelut kytkeytyvät näihin? 

Laajuus 2h

Palvelumuotoilun hands on -työpaja

Minipalvelumuotoilucase painottuen asiakaskokemuksen rakentamiseen. Työn rakenne esimerkikis: tehtävänanto, haastattelu/työpajamuotoinen tarvekartoitus, design, käyttäjävalidointi, design iteraatio, viimeistely ja tulosten esittely

Laajuus: 3h tai 2 x 2h

Menetelmät: Integraatiot ketteränä kehityksenä

Soveltuvatko ketterät menetelmät muuhun kuin ohjelmistokehitykseen? Opiskelijoille kerrotaan käytännönläheisesti DevOps-toimintamallista integraatioprojekteissa, joissa kehitys- ja tuotantotyö kulkevat käsi kädessä.

Laajuus: 2h

Johdatus rahastoliiketoimintaan & back office

Yleistietoa rahastoista ja alan käsitteiden käsittely. Tutustuminen Digia Financial Systems -tuotteisiin rahastoyhtiöissä. Esittely Back-office toiminnan osa-alueista.

Laajuus: 1 h

Demo: AWS IoT Core

Demo of AWS IoT Core, building an AWS IoT button slackbot. The attendees get to work with an hands on demo. Organized in English. 

Duration: 3-4 hours

Eikö sopivaa koulutusta löytynyt? Ota yhteyttä, niin katsotaan tarpeisiinne sopiva kokonaisuus!Ota yhteyttä:

 

 

Järjestämme myös maksuttomia koulutusjaksoja akatemiamuodossa: