Digian keskeiset vahvuudet

20.5.2019

Digian toimintaan vaikuttavat keskeisimmät, koko IT-palvelumarkkinaa koskevat trendit ovat digitalisoituminen, entistä liiketoimintalähtöisemmät IT-investoinnit sekä pilvipalveluiden merkityksen kasvu. Näistä megatrendeistä seuraa useita menestystämme tukevia kehityssuuntia.

Digitalisaation kaikki kerrokset


Digitalisaatio koostuu useista eri kerroksista, joista yhdessä muodostuu toimiva kokonaisuus. Autamme asiakkaitamme rakentamaan liiketoimintajärjestelmiään niin, että ne muodostavat joustavan, mutta vakaan alustan, jonka päälle voi rakentaa erilaisia palveluita ja koko digitaalista liiketoimintaa. Vahvuutenamme on rakentaa toimivia kokonaisuuksia aina ydinprosesseja ohjaavista järjestelmistä ja integraatioista asiakasrajapinnan palveluihin asti. Tunnemme kaikki digitalisaation kerrokset, ja vahva tarjoamamme kattaa nämä kaikki.

Sopivan kokoinen


Yhtiönä olemme sopivan kokoinen ollaksemme ketterä, mutta silti riittävän suuri luotettavaksi kumppaniksi. Pystymme varmistamaan asiakkaidemme liiketoimintakriittisten palveluiden toiminnan 24/7 ja tuottamaan jatkuvaa ylläpitoa ja tukea. Toimintamme kulmakivenä on ammattitaitoinen ja motivoinut henkilöstö. Kattavan tarjoamamme ansiosta henkilöstöllämme on mahdollisuuksia työskennellä merkityksellisissä projekteissa ja jakaa osaamistaan.

kuvakollaasi-1.jpgInnovaatioita ja teknologista jatkuvuutta


Seuraamme tiiviisti uusia teknologioita ja kehitämme teknologisia ratkaisuja, tuotteitamme sekä osaamistamme jatkuvasti. Olemme innovaattori ja tuomme asiakkaillemme uusien teknologioiden mahdollisuudet käyttöön ammattitaitoisesti ja hallitusti. Pystymme takaamaan asiakkaillemme teknologisen jatkuvuuden ja mahdollisuuden ensiluokkaisen digitaalisen asiakaskokemuksen tuottamiseen.

Rakennamme digitaalisuutta yhteispelillä


Kokonaisuus on enemmän kuin osiensa summa – rakennamme digitaalisuutta yhteispelillä. Työskentelemme tiiviissä verkostossa kumppaniemme ja eri sidosryhmiemme kanssa palvelukeskeisesti laadusta tinkimättä. Olemme saaneet kiitosta kyvystämme saada aikaan ja kantaa vastuuta monitoimittajaympäristössä. Pystymme tarjoamaan uusimmat teknologiset ratkaisut asiakkaidemme käyttöön yhteispelillä eri kumppaniemme kanssa.


Paikallisesti ja maailmalla


Juuremme ovat Suomessa, ja toimimme läheisesti asiakkaidemme kanssa. Tarjoamme asiakkaillemme kotimaisen Service Center -palvelun. Toisaalta toimituskykymme kattaa myös kansainväliset toimitukset, ja meiltä löytyy lukuisia esimerkkejä onnistuneista järjestelmätoimituksista Suomen rajojen ulkopuolella.

vahvuudet-kumppaniyritysverkosto.jpg

Lue lisää