Uutiset

DIGIA TOIMITTI R-KIOSKILLE OMAN TALOUSHALLINNON JÄRJESTELMÄN

Kirjoittanut Digia | 20.8.2013 5:59

Syventyneen yhteistyön puitteissa Digia toimitti R-Kioskille uuden taloushallinnon järjestelmän, joka pohjautuu Microsoft Dynamics AX -ohjelmistoon. R-Kioskilla oli jo entuudestaan käytössään Digia @Hand -käsipäätteet sekä Digia iSuite -integraatioratkaisu. R-Kioskilla on Suomessa 650 myymälää.

”Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Digiaan toimittajana ja halusimme jatkaa yhteistyötä”, sanoo tietohallintojohtaja Pentti Talikka R-Kioskilta. ”Projekti toteutettiin onnistuneesti aikataulussa ja budjetin puitteissa. Olemassa oleva Digia iSuite -ratkaisu nopeutti osaltaan ratkaisun käyttöönottoa. Microsoft Dynamics AX -pohjainen ratkaisu oli meille luonteva valinta, sillä se on laajasti käytössä kaupan alalla.”

”Microsoft Gold -sertifioituna, olemme Suomen ensimmäisiä ja johtavia Microsoft Dynamics AX -toimittajia, myös kaupan alalle”, sanoo myyntipäällikkö Antti Kivalo Digialta. ”Viidentoista vuoden kokemuksemme toiminnanohjausjärjestelmistä ja vankka kaupan toimialaosaamisemme ovat parhaat kilpailuvalttimme. Tässä tapauksessa myös integraatio-osaamisemme nousee esiin, sillä järjestelmässä on paljon liittymiä taloushallinnon lisäksi myös muihin vähittäiskaupan muihin järjestelmiin, esimerkiksi myymäläjärjestelmään ja logistiikkaan.”

digia_logo.pdf