Skip to content

DIGIA TOIMITTI R-KIOSKILLE OMAN TALOUSHALLINNON JÄRJESTELMÄN

Suomalainen R-Kioski -ketju siirtyi toukokuussa 2012 yrityskaupalla Sanoma Oyj:ltä norjalaisen Reitan Convenience -yrityksen haltuun. Kaupan myötä R-Kioskissa ilmeni tarve omalle taloushallinnon järjestelmälle, sillä palvelusopimus Sanoman kanssa päättyi. Järjestelmän toimittajaksi R-Kioski valitsi pitkällisen yhteistyökumppaninsa Digian.

Syventyneen yhteistyön puitteissa Digia toimitti R-Kioskille uuden taloushallinnon järjestelmän, joka pohjautuu Microsoft Dynamics AX -ohjelmistoon. R-Kioskilla oli jo entuudestaan käytössään Digia @Hand -käsipäätteet sekä Digia iSuite -integraatioratkaisu. R-Kioskilla on Suomessa 650 myymälää.

”Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Digiaan toimittajana ja halusimme jatkaa yhteistyötä”, sanoo tietohallintojohtaja Pentti Talikka R-Kioskilta. ”Projekti toteutettiin onnistuneesti aikataulussa ja budjetin puitteissa. Olemassa oleva Digia iSuite -ratkaisu nopeutti osaltaan ratkaisun käyttöönottoa. Microsoft Dynamics AX -pohjainen ratkaisu oli meille luonteva valinta, sillä se on laajasti käytössä kaupan alalla.”

”Microsoft Gold -sertifioituna, olemme Suomen ensimmäisiä ja johtavia Microsoft Dynamics AX -toimittajia, myös kaupan alalle”, sanoo myyntipäällikkö Antti Kivalo Digialta. ”Viidentoista vuoden kokemuksemme toiminnanohjausjärjestelmistä ja vankka kaupan toimialaosaamisemme ovat parhaat kilpailuvalttimme. Tässä tapauksessa myös integraatio-osaamisemme nousee esiin, sillä järjestelmässä on paljon liittymiä taloushallinnon lisäksi myös muihin vähittäiskaupan muihin järjestelmiin, esimerkiksi myymäläjärjestelmään ja logistiikkaan.”

digia_logo.pdf

Digia on ohjelmisto- ja palveluyritys, joka yhdistää teknologian mahdollisuudet ja ihmisten kyvykkyydet älykkäämmän liiketoiminnan ja yhteiskunnan sekä kestävän tulevaisuuden rakentamiseksi. Tehtävämme on pitää asiakkaamme digievoluution kärjessä. Meitä digialaisia on yli 1500 ja toimimme globaalisti asiakkaidemme kanssa. Digian liikevaihto vuonna 2023 oli 192,1 miljoonaa euroa. Yhtiö on listattuna Nasdaq Helsingissä (DIGIA). digia.com