Uutiset

Hyvää Helsinki Pride -viikkoa! ”Työyhteisömme on vahvempi, kun jokainen saa äänensä kuuluviin”

Kirjoittanut Digia | 28.6.2021 7:09

Työyhteisön monimuotoisuus – kaikkien vapaus olla oma itsensä – on ytimessä siinä, millaista arkea Digialla rakennamme ja arvostamme. Uskomme, että voimme Senior Trainee -hengessä jatkuvasti oppia lisää toistemme mukaan ottamisesta ja arvostavasta kulttuurista.

Digian Diversity, Equity & Inclusion (DEI) -toimina olemme tänä vuonna muun muassa toteuttaneet henkilöstön tasa-arvo- ja yhdenvertaisuuskyselyn, jonka pohjalta päivitämme tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelmaa. Lisäksi olemme järjestäneet koulutuksia inklusiiviseen johtamiseen ja tiedostomattomien ennakkoluulojen tunnistamiseen arjessa.

Pride-viikolla huomioimme erityisesti seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjä ja muistutamme erilaisten ihmisten huomioimisesta arjessa. Kollegiaalista tukea ja keskustelua on luvassa digialaisten Helsinki Pride -viikon LGBTQ+-tapaamisessa.

”Haluamme Digialla tuoda esiin sen tärkeyden, että kaikki pystyvät olemaan työpaikalla rennosti oma itsensä. Minkäänlaista syrjintää tai häirintää emme hyväksy. Ääneen lausuttu tuki myös seksuaali- ja sukupuolivähemmistöille on yksi luonteva osa monimuotoisuus- ja vastuullisuustyötämme. Työyhteisömme on vahvempi, kun jokainen saa äänensä kuuluviin”, kuvaa henkilöstö- ja kulttuurijohtaja Pia Huhdanmäki.

Henkilöstön monimuotoisuus on osa Digian yritysvastuuta. Tutustu Digian vastuullisuusraamiin täällä.