Skip to content

Hyvää Helsinki Pride -viikkoa! ”Työyhteisömme on vahvempi, kun jokainen saa äänensä kuuluviin”

Kansainvälinen Pride-kuukausi huipentuu tänään alkavaan Helsinki Pride -viikkoon, joka on Suomen suurin ihmisoikeustapahtuma. Myös Digialla tuomme tällä viikolla esiin työyhteisömme moninaisuutta erityisesti seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen näkökulmasta.

Työyhteisön monimuotoisuus – kaikkien vapaus olla oma itsensä – on ytimessä siinä, millaista arkea Digialla rakennamme ja arvostamme. Uskomme, että voimme Senior Trainee -hengessä jatkuvasti oppia lisää toistemme mukaan ottamisesta ja arvostavasta kulttuurista.

Digian Diversity, Equity & Inclusion (DEI) -toimina olemme tänä vuonna muun muassa toteuttaneet henkilöstön tasa-arvo- ja yhdenvertaisuuskyselyn, jonka pohjalta päivitämme tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelmaa. Lisäksi olemme järjestäneet koulutuksia inklusiiviseen johtamiseen ja tiedostomattomien ennakkoluulojen tunnistamiseen arjessa.

Pride-viikolla huomioimme erityisesti seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjä ja muistutamme erilaisten ihmisten huomioimisesta arjessa. Kollegiaalista tukea ja keskustelua on luvassa digialaisten Helsinki Pride -viikon LGBTQ+-tapaamisessa.

”Haluamme Digialla tuoda esiin sen tärkeyden, että kaikki pystyvät olemaan työpaikalla rennosti oma itsensä. Minkäänlaista syrjintää tai häirintää emme hyväksy. Ääneen lausuttu tuki myös seksuaali- ja sukupuolivähemmistöille on yksi luonteva osa monimuotoisuus- ja vastuullisuustyötämme. Työyhteisömme on vahvempi, kun jokainen saa äänensä kuuluviin”, kuvaa henkilöstö- ja kulttuurijohtaja Pia Huhdanmäki.

Henkilöstön monimuotoisuus on osa Digian yritysvastuuta. Tutustu Digian vastuullisuusraamiin täällä.

Digia on ohjelmisto- ja palveluyritys, joka yhdistää teknologian mahdollisuudet ja ihmisten kyvykkyydet älykkäämmän liiketoiminnan ja yhteiskunnan sekä kestävän tulevaisuuden rakentamiseksi. Tehtävämme on pitää asiakkaamme digievoluution kärjessä. Meitä digialaisia on yli 1500 ja toimimme globaalisti asiakkaidemme kanssa. Digian liikevaihto vuonna 2023 oli 192,1 miljoonaa euroa. Yhtiö on listattuna Nasdaq Helsingissä (DIGIA). digia.com