Digia Career Compass

Monien mahdollisuuksien urastartti opiskelijoille

Haku Career Compass -ohjelmaan keväälle 2017 on päättynyt.

Kiitos hakijoille!

Digian Career Compass tarjoaa sinulle mahdollisuuden päästä kiinni ohjelmistoalan töihin! Meillä pääset osallistumaan aitoihin asiakasprojekteihin ja opit tuntemaan nykyaikaisen it-yrityksen toimintatapoja sekä ketteriä menetelmiä.

Career Compass on suunnattu it-alan opiskelijoille, jotka ovat opintojensa loppusuoralla tai pian valmistumassa. Sinulla on mielellään jo takanasi opintoja ohjelmistokehityksestä ja ohjelmointikielistä sekä mahdollisesti kokemusta koodaamisesta. Toivomme, että olet motivoitunut oppimaan uusia asioita sekä kehittämään alan osaamistasi.


Mitä tarjoamme?


Digia Career Compass tarjoaa mahtavien työkavereiden lisäksi arvokasta työkokemusta ja uutta opittavaa kokeneiden huippuosaajien opastamana. Työsuhteet vaihtelevat lyhyemmistä projektiluontoisista tehtävistä vakituisiin työpaikkoihin.

Tekemisen teemoina voivat olla joko digitaaliset palvelut, toiminnanohjausjärjestelmät tai integraatiot ja analytiikka.

Miten haen?


Haku Career Compass -ohjelmaan on päättynyt. Kiitos hakijoille!

Jos ura Digialla kiinnostaa, mutta sopivia avoimia paikkoja ei tällä hetkellä ole, voit lähettää meille myös avoimen hakemuksen.

Mitä sitten tapahtuu?


Kutsumme nohevimmat hakijat Career Compass -aamiaisille, jotka järjestetään Helsingissä 2.2.2017, Tampereella 9.2.2017 ja Jyväskylässä 10.2.2017. Tarkempi ohjelma kerrotaan kutsussa.

Aamupalan ja kahvikupposen äärellä on tilaisuus tutustua puolin ja toisin rennoissa merkeissä. Aamiaisen jälkeen kutsumme sinut mahdollisesti jatkohaastatteluun.

Kysyttävää? Ota yhteyttä: merita.olkkonen@digia.com

 

Takaisin ylös