Digia Career Compass

Monien mahdollisuuksien urastartti opiskelijoille

Career Compass -haku käynnistyy taas joulukuussa – pysy kuulolla!

Digian Career Compass tarjoaa sinulle mahdollisuuden päästä kiinni ohjelmistoalan töihin! Meillä pääset osallistumaan aitoihin asiakasprojekteihin ja opit tuntemaan nykyaikaisen it-yrityksen toimintatapoja sekä ketteriä menetelmiä.

Career Compass on suunnattu it-alan opiskelijoille, jotka ovat opintojensa loppusuoralla tai pian valmistumassa. Sinulla on mielellään jo takanasi opintoja ohjelmistokehityksestä ja ohjelmointikielistä sekä mahdollisesti kokemusta koodaamisesta. Toivomme, että olet motivoitunut oppimaan uusia asioita sekä kehittämään alan osaamistasi.


Mitä tarjoamme?


Digia Career Compass tarjoaa mahtavien työkavereiden lisäksi arvokasta työkokemusta ja uutta opittavaa kokeneiden huippuosaajien opastamana. Työsuhteet vaihtelevat lyhyemmistä projektiluontoisista tehtävistä vakituisiin työpaikkoihin.

Tekemisen teemoina on esimerkiksi digitaaliset palvelut, integraatiot tai ohjelmointirajapinnat (API).

Miten haen?

Career Compass -haku käynnistyy joulukuun alussa ja päättyy tammikuun lopulla. Hakulomake tulee piakkoin tälle sivustolle ja avoimiin paikkoihimme.

Jos ura Digialla kiinnostaa jo nyt, mutta sopivia avoimia paikkoja ei tällä hetkellä ole tarjolla, voit lähettää meille myös avoimen hakemuksen tai ottaa yhteyttä osoitteeseen rekry@digia.com.

Mitä sitten tapahtuu?

Kutsumme sopivimmat hakijat Career Compass -aamiaisille toimipisteisiimme Helsinkiin, Tampereelle ja Jyväskylään.

Aamupalan äärellä voimme tutustua rennoissa merkeissä, ja jos synkkaa puolin ja toisin niin kutsumme sinut mielellään kahdenkeskiseen haastatteluun.

Kysyttävää? Ota yhteyttä: rekry@digia.com

Takaisin ylös