Skip to content

Kumppanimme

Tuloksellista yhteistyötä ja kestävää asiakasarvoa

Parhaat teknologiat, työkalut ja osaaminen älykkään liiketoiminnan kehittämiseen


Digia yhdistää teknologian mahdollisuudet ja ihmisten kyvykkyydet älykkäämmän liiketoiminnan ja yhteiskunnan sekä kestävän tulevaisuuden rakentamiseksi.

Autamme asiakkaitamme ymmärtämään uusia mahdollisuuksia ja avaamaan ovia älykkäämpään liiketoimintaan.

Tässä onnistumme yhdessä luotettavien ja pitkäaikaisten kumppaniemme kanssa. Asiakkaidemme käytettävissä ovat aina parhaat teknologiat, työkalut ja niihin liittyvä osaaminen.

Microsoft Partner -logo

Microsoft

Kokonaisvaltaisia liiketoimintaratkaisuja.

Microsoft on kuulunut Digian avainkumppaneihin yli kymmenen vuoden ajan. Kumppanuutta ohjataan ja kehitetään aktiivisesti Microsoftin kumppanuusohjelman puitteissa, jotta voimme tarjota asiakkaillemme mahdollisimman eheän, kokonaisvaltaisen ja päivittyvän ratkaisuvalikoiman.

Hyödynnämme erityisesti D365-, MS Business Central-, Power Platform- ja Azure DevOps -teknologioita.

Olemme saavuttaneet Microsoftin Gold-tason partneruuden mm. sovelluskehityksen, portaaliteknologioiden, pilviteknologioiden, CRM:n sekä toiminnanohjauksen alueilla.

Microsoft AI Cloud Partner Program (MACPP) -kumppaniohjelmassa olemme saavuttaneet seuraavat tasot:

  • Solutions Partner for Data & AI (Azure)
  • Solutions Partner for Digital & App Innovation (Azure)
  • Solutions Partner for Business Applications & Microsoft Low Code Application Development -spesilisaatio
  • Solutions Partner for Infrastructure
  • Solutions Partner for Security

Digia on valittu vuosina 2021, 2022 ja 2023 Microsoftin globaaliin Business Applications Inner Circle -kumppaniverkostoon ja meillä työskentelee yksi Suomen suurimmista Microsoft D365 -osaajayhteisöistä.

AWS Partner Network -logo

AWS

Edistykselliset pilviratkaisut.

AWS on monivuotinen pilviratkaisuiden alustakumppanimme. AWS-palvelumme kattavat kaikki pilvipalvelut strategian luomisesta arkkitehtuureihin, migraatioihin, modernisaatioihin ja jatkuviin palveluihin asti.

Digialla työskentelee noin sata sertifioitua AWS-osaajaa Suomessa ja määrä jatkaa kasvuaan nopeasti. Digia on AWS Advanced Consulting Partner ja meillä on mm. Well Architected-, AWS Public Sector- ja AWS Solution Provider -pätevyydet, joten käytössämme on uusin tieto ja täysi kumppanituki.

AWS:n johtava teknologiaportfolio mahdollistaa edistyksellisten pilviratkaisuiden tuottamisen koko Digian laajaan asiakaskuntaan. Olemme toimittaneet kymmeniä AWS:n teknologioihin perustuvia ratkaisuita asiakkaillemme sekä julkiselle että yksityiselle sektorille.

Esimerkkejä asiakkaillemme tehdyistä AWS-pohjaisista ratkaisuistamme ovat mm. A-lehdet, Jääkiekon SM-liiga, Stockmann ja Finavia.

IBM Gold Business Partner -logo

IBM

Integraatiopalveluiden, toimialaratkaisuiden ja sähköisen asioinnin teknologiakumppani.

IBM on toiminut Digian teknologiakumppanina jo yli kymmenen vuoden ajan ja Digia on IBM:n Gold Business Partner.

IBM:n teknologiaa sovelletaan esimerkiksi monikanavaisissa sähköisen asioinnin ratkaisuissa, integraation lisäarvotuotteissa ja -palveluissa sekä liiketoimintaa tukevissa toimialaratkaisuissa.

Digialla työskentelee yli 100 integraatioasiantuntijaa. Meillä on yli 30 sertifikaattia IBM-integraatiovälineistä (mm. Broker, IIB, MQ ja DataPower) sekä useita asiantuntijoita mm. seuraavilta alueilta: Cast Iron, API Management, BPM ja MQ MFT. Lisäksi meillä on vahvaa osaamista integraatioiden ja DevOps-toimintamallin yhdistämisessä monitoimittajaympäristössä huomioiden asiakkaalla jo käytössä olevat toimintamallit ja käytännöt.

Progress logo

Progress

Ketterästi kehitetyt modernit liiketoimintaratkaisut.

Progress on toiminut Digian teknologiakumppanina eri tuoteryhmissä jo yli 20 vuotta. Elite-tason kumppanuus perustuu tiiviiseen yhteistyöhön, kehittyvään Progress-osaamiseen sekä menestyneiden ratkaisujen toimittamiseen.

Suomessa Digialla tuotetaan liiketoimintakriittisiä ratkaisuja ketterästi yli 100 Progress-asiantuntijan voimin. Hyödyntämällä mm. Progress OpenEdge ja Kendo UI -tuoteperheiden moderneja teknologiaratkaisuja, pystymme pitämään ohjelmistot moderneina, alati muuttuvien toimintaympäristöjen vaatimuksia vastaavina ja operatiivista liiketoimintaa tukevina palvelukokonaisuuksina.

Boomi logo

Boomi 

Kokonaisvaltainen integraatioratkaisu pilvipalveluna.

Digia on Boomin sertifioitu teknologiakumppani. Boomi on iPaas-ratkaisu, joka on tarkoitettu pilvipohjaisiin järjestelmäintegraatioihin. Boomi on käytössä jo noin 6000 eri yrityksessä ympäri maailmaa.

Boomi tukee järjestelmien ja sovellusten integraatioprosesseja pilvi-alustojen, SaaS-palvelujen ja on-premise -järjestelmien välillä. Boomi on integraatiopalvelumalli, jonka kattamat palvelut mahdollistavat integraatioiden kehittämisen, toteuttamisen ja hallinnoinnin sekä on premise- että pilvisovellusten välillä.

OWS logo

OWS Finland Oy

Ratkaisut sähköiseen kaupankäyntiin ja sanomanvälitykseen.

OWS Finland on suomalainen edi-operaattori, joka tarjoaa ratkaisut mm. EDIFACT- ja XML- pohjaiseen sähköiseen kaupankäyntiin, sähköiseen myynti- ja ostolaskutukseen sekä rahti- ja tullaussanomiin. OWS Finlandin avulla siirtyminen sähköiseen sanomanvälitykseen sujuu helposti. Digia tekee tiivistä yhteistyötä OWS Finlandin kanssa erityisesti Business Platforms -liiketoiminta-alueella.

Optimizely logo

Optimizely

Ratkaisut sisältökeskeisten verkkopalveluiden ja -kauppojen toteuttamiseen.

Optimizelyn ohjelmistoilla voidaan yhdistää sisältökeskeinen verkkopalvelu ja -kauppa liiketoimintaa ja asiakkaita palvelevaksi kokonaisuudeksi.

Optimizelyn CMS soveltuu erityisesti laajojen, viestinnällisten verkkopalveluiden web-julkaisujärjestelmäksi, jonka kattavat digitaalisen markkinoinnin ominaisuudet auttavat verkkopalvelun sisältöjen, vaikuttavuuden ja tuloksellisuuden optimoinnissa.

Optimizely Commerce on verkkokauppajärjestelmä, joka integroituu saumattomasti Optimizely CMS -web-julkaisujärjestelmään. Sen avulla voidaan toteuttaa kaikilla päätelaitteilla hyödynnettäviä, sisältökeskeisiä verkkokauppoja, joiden avulla koko myyntiprosessi suoraviivaistuu ja tehostuu.

Magento logo

Magento

Maailman edistynein verkkokauppa-alusta.

Magento tarjoaa kokonaisvaltaisen sähköisen kaupankäynnin ratkaisun yrityksille, jotka haluavat ottaa täyden hyödyn irti online-kanavista. Magento on paketti verrattomia ominaisuuksia höystettynä korkeatasoisella tuella ja lähes rajattomalla joustavuudella.

Digia toimii Magenton Enterprise-tason kumppanina, ja on nimetty yhtiön ensimmäiseksi viralliseksi suomalaiseksi kumppaniksi. Tarjonnassamme on koko Magento-tuoteperhe – Magento Community Edition ja Magento Enterprise Edition.

Magento on maailman nopeiten kasvava verkkokauppa-alusta, jota käyttävät useat maailman tunnetuimmat brändit. Alustaa käyttävät kansainvälisesti mm. The North Face, Gant, Fred Perry, Jack Wolfskin, Jack Russell, Skype, Samsung, Toms, Hermés, Louis Vuitton, Yves Rocher, MyDeco, Björn Borg, Villeroy & Boch ja Rovio (Angry Birds online shop).

inRiver logo

inRiver

Uuden sukupolven tuotehallinnan järjestelmät.

InRiver on johtava PIM-toimittaja ja se tarjoaa uuden sukupolven tuotehallinnan järjestelmiä monikanavaiseen liiketoimintaan. Yhtiö suunnittelee ja kehittää ohjelmistoa, joka tekee korkealaatuisen tuotetiedon hallinnasta helpompaa, nopeampaa ja kustannustehokkaampaa.

inRiver on erittäin voimakkaasti kasvava ruotsalainen yritys, joka on tinkimättömällä työllään hankkinut asemansa johtavana ohjelmistoyrityksenä tuotetiedon hallinnan parissa. Digia toimii inRiverin sertifioituna kumppanina Suomessa. 

Google Cloud logo

Google Cloud

Tehokkaat pilvipalvelut digitaalisen liiketoiminnan tueksi.

Pilvialustojen hyödyntäminen on tehokkain tapa parantaa yrityksen tuottavuutta ja kilpailukykyä digitaalisessa liiketoiminnassa. Alustat tarjoavat ylivoimaisen luotettavuuden ja turvallisuuden, edistyksellisimmät palvelut ja kehitystyökalut sekä skaalautuvat, kustannustehokkaat ajoympäristöt.

Digia toimii Google Cloud Partnerina ja kehittää älykkäitä liiketoimintaratkaisuja johtavien pilvipalvelualustojen kumppanina.

Mulesoft

MuleSoft by Salesforce

Johtavaa integraatio- ja API-osaamista.

MuleSoft on moderni integraatio- ja API-alusta, jonka avulla voidaan yhdistää lähes mitkä tahansa järjestelmät keskenään. Globaali markkinajohtaja tarjoaa vahvat iPaaS- ja API- sekä RPA- ja automaatiokyvykkyydet mahdollistaen rajapintojen tehokkaan käytön, reaaliaikaisen tiedon hyödyntämisen ja prosessien tehostamisen.

Strategisena kumppanina MuleSoft vahvistaa Digian asemaa johtavana integraatio- ja API-palveluiden toimittajana.  Kumppanuuden myötä Digia ja MuleSoft pystyvät palvelemaan yhdessä asiakkaitaan entistä paremmin yhdistelemällä teknologia- ja palveluosaamista.

Digia_kumppanit_Snowflake_Logo-round

Snowflake

Tiedon tehokkaampaa ja tuloksellisempaa hallintaa.

Snowflake on nopeasti kasvava yhdysvaltalainen yritys, jonka innovatiiviset ratkaisut ovat mullistaneet organisaatioiden tapaa tallentaa, jakaa ja analysoida dataa.

Digia toimii Snowflaken Select-tason kumppanina ja tarjoaa asiakkailleen ratkaisun edistyneisiin pilvipalveluihin, jotka tehostavat datan hallintaa ja hyödyntämistä liiketoiminnan eri osa-alueilla.

Snowflaken Data Cloud -alusta mahdollistaa organisaatioille useiden eri työkuormien ja sovellusten hallinnoinnin pilvessä. Ratkaisu sisältää datavarastot, tietoaltaat, dataputket ja tiedon jakamisen sekä BI-, datatiede- ja data-analytiikkatyökalut ja erilaiset tekoälykyvykkyydet.

Snowflaken avulla strukturoitu ja osittain strukturoitu tieto voidaan tallentaa yhteen paikkaan, jolloin tieto ei siiloudu. Näin hallittua ja valvottua tietoa voidaan jakaa turvallisesti organisaation sisällä ja ulkoisille kumppaneille ilman tiedon kopioimista tai siirtelyä mahdollistaen paremman päätöksenteon ja liiketoiminnan kasvun.

Digia_kumppanit_Databricks_Logo-round

Databricks

Optimoitua datan hallintaa.

Databricksin Data Intelligence Platform yhdistää tehokkaasti datan, tekoälyn ja tiedonhallinnan koko organisaation hyödynnettäväksi.

Lakehouse-pohjainen ratkaisu tarjoaa avoimen, keskitetyn alustan kaikelle strukturoidulle ja strukturoimattomalle datalle, jota voi jatkokäsitellä SQL- tai Python-kielillä. Databricks auttaa näin yksinkertaistamaan ja optimoimaan datan hallintaa ja hyödyntämistä.

Databricks on Lakehouse-arkkitehtuurin kehittäjä ja generatiivisen tekoälyn pioneeri. Databricksin perustivat aikanaan Apache Sparkin alkuperäiset kehittäjät. Sparkin jatkokehittämisen ohella Databricks on luonut useita menestyneitä avoimen lähdekoodin projekteja, joita hyödynnetään laajasti datan ja analytiikan alueella, kuten Delta Lake, MLFlow ja Koalas.

Tuloksellista yhteistyötä

Olemme saavuttaneet useita merkittäviä kumppanuustasoja tuloksellisen yhteistyön myötä. 

Microsoft_Solutions_Partner_1
Microsoft_Solutions_Partner_3
Microsoft_Solutions_Partner_2
Microsoft_Solutions_Partner_4
AWS_Consulting_Partner
InRiver_Prime_Marketplace_Solution
InRiver_Partner-of-the-Year-2015

Yhdessä kestävää asiakasarvoa

Autamme asiakkaitamme tunnistamaan uusia mahdollisuuksia, rakentamaan älykästä liiketoimintaa ja asiakaslähtöisiä palveluita, jotka tuottavat kestävää arvoa. Tutustu palvelukokonaisuuksiimme ja älykkään liiketoiminnan ratkaisuihin. 

 

  Let us unrock your world.
Sillä... luotettavuus on kaikki kaikessa.

Me digialaiset uskomme, että oikea tieto oikeassa paikassa oikeaan aikaan on avain äärettömiin mahdollisuuksiin. Se on jotain, joka mahdollistaa älykkäät työskentelytavat ja maksimaaliset tulokset. Yhtälö, jossa luotettavuus on kriittinen muuttuja.