Skip to content

Digia yrityksenä

Digia on ohjelmisto- ja palveluyritys, joka yhdistää teknologian mahdollisuudet ja ihmisten kyvykkyydet älykkäämmän liiketoiminnan ja yhteiskunnan sekä kestävän tulevaisuuden rakentamiseksi. 

brand_image18

Luomme älykästä liiketoimintaa

Digitalisaation kehityksessä ollaan siirtymässä uuteen vaiheeseen ja älykäs liiketoiminta on digievoluution seuraava askel. Kuljemme kohti automaattisia sekä tekoälyohjattuja prosesseja ja palveluita, jotka perustuvat luotettavaan dataan ja organisaation kykyyn jalostaa ja hyödyntää sitä.

Mahdollisuuksien ymmärtäminen avaa ovet älykkäämpään liiketoimintaan. Yhdessä asiakkaidemme kanssa me digialaiset ratkomme suurimmatkin haasteet. Luomme älykkäitä ratkaisuja yhdistämällä tietoa ja teknologiaa sekä laajaa ammattitaitoamme ja asiakkaan liiketoiminnan ymmärrystä. Ratkaisuja, jotka avaavat ovia rajattomiin mahdollisuuksiin asiakkaidemme ja meidän kaikkien parhaaksi.

Ammattilaisia yli
0
Paikkakuntia Suomessa & ulkomailla
0 & 3
Liikevaihto
0milj. euroa
Kasvua
0%
luotettava_kumppani_logo_792x393
TEXTRIGHT_BLACK

Globaalisti paikallinen

Meitä digialaisia on yli 1 500. Toimimme globaalisti kansainvälisten asiakkaidemme kanssa, mutta palvelemme aina lähellä.

Pääkonttorimme on Helsingissä, ja muut toimistomme ovat Tampereella, Jyväskylässä, Turussa, Joensuussa, Raumalla, Oulussa, Vaasassa, Lahdessa ja Kuopiossa sekä Tukholmassa. Tytäryhtiömme toimivat Ruotsin ja Suomen lisäksi myös Alankomaissa. 

Digian liikevaihto vuonna 2023 oli 192,1 miljoonaa euroa. Yhtiö on listattuna Nasdaq Helsingissä (DIGIA).

Ihmisille tehty

Digia on ihmisille suunniteltu yritys - työpaikka, jossa on hyvä olla ja asiat toimivat. Henkilöstömme on avaintekijä menestykseen, ja liiketoimintamme rakentuu hyvinvoivien ammattilaisten kautta. Arjen valintojamme ohjaavat digialaisten yhdessä luomat kulttuuriperiaatteet.

Rakennamme kestävää tulevaisuutta

Kestävä liiketoimintamallimme ja vastuullinen tapamme toimia ovat olennainen osa strategiaamme ja liiketoimintamme menestystä.

 

  Elämä on kovaa ja täynnä muuttujia.
Ja meillehän se sopii.

Me Digialla emme mene sieltä mistä aita on matalin, mutta emme tee myöskään turhaa työtä. Keskitymme oleelliseen ja ratkomme asiakkaidemme kovimmatkin haasteet – tietoa, teknologiaa, ymmärrystä ja yhteistyötä soveltaen. Se on arkeamme ja sitä mitä haluamme tehdä. Emme keskity pöytätennikseen ja säkkituoleihin, vaan älykkäisiin ratkaisuihin.

Digian tarina

Olemme kasvaneet kansainväliseksi toimijaksi ja yli 1500 asiantuntijan moderniksi työyhteisöksi toteuttamalla pitkäjänteisesti kannattavan kasvun strategiaamme. Orgaanisen kasvun lisäksi onnistuneet yritysostomme ovat vahvistaneet osaamistamme ja vauhdittaneet kasvuamme.

Historiamme ulottuu vuoteen 1990 ja SysOpen Oyj nimiseen yritykseen. Se yhdistyi vuonna 2005 Digia Oy:hyn ja syntyi SysOpen Digia Oyj, joka muutti nimensä vuonna 2008 Digia Oyj:ksi. Nykymuodossaan Digia on toiminut vuodesta 2016, kun yhtiö jakautui ja Qt-liiketoiminta siirtyi Qt Group Oyj:lle.

Alun perin Digia-nimi juontaa juurensa sanoista Digital Information Architects. Kirjaimet kuvastavat edelleen toimintamme ytimessä olevia teemoja: Digians, Intelligence, Growth, International, Actions . Olemme halunneet aina luoda digitaalisten ratkaisujemme avulla kestävää asiakasarvoa ja yhteiskuntaa, ja teemme edelleen töitä älykkäämmän liiketoiminnan, yhteiskunnan ja kestävän tulevaisuuden rakentamiseksi.

Kasvuamme tukeneet yritysostot

 

Digian tarina aikajanana