Pörssitiedote

DIGIA JULKISTAA KASVUSTRATEGIAN JATKUVILLE TOIMINNOILLE – INVESTOINTEJA DIGITAALISIIN PALVELUIHIN JA PALVELULIIKETOIMINNAN VAHVISTAMISEEN

DIGIA OYJ PÖRSSITIEDOTE 29.4.2016 KLO 9.02


DIGIA JULKISTAA KASVUSTRATEGIAN JATKUVILLE TOIMINNOILLE – INVESTOINTEJA DIGITAALISIIN PALVELUIHIN JA PALVELULIIKETOIMINNAN VAHVISTAMISEEN

Digia Oyj on päättänyt uudesta, vuosien 2016–2019 kasvustrategiasta, jonka tarkoituksena on vahvistaa yhtiön asemaa erityisesti kasvavilla digitaalisten palveluiden markkinoilla, prosessien digitalisoinnissa sekä palveluliiketoiminnassa. Yhtiö haluaa kasvaa IT-markkinaa merkittävästi voimakkaammin ja tavoittelee keskimäärin 15 prosentin vuosikasvua. Kasvua tavoitellaan sekä orgaanisesti että epäorgaanisesti.
Seuraavan vuoden kuluessa yhtiön suunnitelmissa on palkata noin 100 uutta osaajaa. Strategiakauden alkupuolella yhtiö keskittyy perustan vahvistamiseen.

Strategian pääteemat

Digia on kannattavasti kasvava IT-palveluyritys, joka auttaa asiakkaitaan hyödyntämään digitaalisuuden mahdollisuudet. Näkemyksellisenä kumppanina Digia kehittää ja innovoi liiketoimintaa tukevia ratkaisuja yhdessä asiakkaidensa kanssa. Ratkaisukykymme ulottuu asiakkaiden ydinjärjestelmiin, toiminnan ohjaukseen sekä liiketoimintaprosessien integrointiin.

Digian strategian keskeiset teemat vuosille 2016–2019:

• palvelujen ja prosessien digitalisointi
• palveluliiketoiminnan vahvistaminen
• tarjooman sovittaminen valituille toimialoille
• syvä kumppanuus asiakkaiden kanssa
• osaava ja innostunut henkilöstö

Kasvua Digia hakee perinteistä IT-markkinaa voimakkaammin kasvavilta osa-alueilta, kuten digitaalisista palveluista ja prosessien kehittämisestä. Kansainvälistymme asiakkaidemme kanssa. Orgaanisen kasvun lisäksi Digia etsii aktiivisesti strategiaa tukevia yritysostokohteita.

”Yhteiskunta digitalisoituu ja verkottuu kovalla vauhdilla ja me olemme hyvässä markkina-asemassa digitaalisen kasvumarkkinan keskiössä. Tunnemme palvelumuotoilun, digitaaliset palvelut sekä niiden taustalla toimivat järjestelmät ja prosessit. Vahvalla integraatio-osaamisellamme luomme toimivan kokonaisuuden. Voimme olla asiakkaillemme aidosti näkemyksellinen kumppani digitaalisen liiketoiminnan kehittämisessä arjen prosesseista IoT-ratkaisuihin”, sanoo Digian kotimaa-liiketoiminnan johtaja ja 1.5.2016 Digia Oyj:n toimitusjohtajana aloittava Timo Levoranta.

”Osaava ja innostunut henkilöstö on menestyksemme avain. Organisaationa haluamme toimia yhtenäisenä Digiana ja rakentaa yhä vahvemman voittajajoukkueen ollaksemme entistä houkuttelevampi niin kumppanina kuin työnantajanakin”, Levoranta jatkaa.

Digia täsmentää strategiatyötä ohjelmatasolle kevään 2016 aikana.

 

Digia Oyj

 

Hallitus

 

 

LISÄTIETOJA
Timo Levoranta,
Digian kotimaa-liiketoiminnan johtaja ja 1.5.2016 alkaen Digia Oyj:n toimitusjohtaja
puh. 040 500 2050


JAKELU
NASDAQ Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.digia.com           

 

Haluatko pysyä ajan tasalla Digian kuulumisista?

Tilaan:

Uutiset / Lehdistötiedotteet / Pörssitiedotteet / Johdon liiketoimet
Lehdistötiedotteet
Pörssitiedotteet / Johdon liiketoimet

Tutustu tietosuojaselosteeseemme

Valitse 'En ole robotti'
*