Skip to content
Webinaaritallenne

Webinaaritallenne: Turvallinen kävijäseuranta

Webinaarissa esitellään Helsingin kaupungille toimitettua kävijäseurantapalvelua, mikä mahdollistaa uusien verkkosivustojen liittämisen kävijäseurantaan helposti ja nopeasti. Web-analytiikan käyttäjille tarjotaan monipuolisia koulutuksia ja reaaliaikaista tukea matalalla kynnyksellä.

 
 

Webinaarin sisältö

Tiedätkö mihin kävijäseurannan tietosi päätyvät?

Sivustojen kävijäseurannassa kerätyn datan tallennuspaikat ja käyttötarkoitukset ovat otsikoissa.  Kävijäseurantaa tarvitaan, mutta tiedätkö kuka dataasi hallitsee, minne se päätyy ja käsitelläänkö sitä tietosuojalainsäädännön mukaisesti?

Tervetuloa webinaarimme kuulemaan, miten voit välttää kävijäseurantadatan sudenkuopat ja varmistaa, että datasi on turvallisissa käsissä.

Webinaarissa esitellään Helsingin kaupungille toimitettua kävijäseurantapalvelua, joka mahdollistaa uusien verkkosivustojen liittämisen kävijäseurantaan helposti ja nopeasti. Web-analytiikan käyttäjille tarjotaan monipuolisia koulutuksia ja reaaliaikaista tukea matalalla kynnyksellä.

Kenelle?
Webinaari on suunnattu erityisesti yrityksien tietosuojavastaaville, markkinoinnille sekä tietohallinto- ja digijohtajille.

Puhujat

Janne Rintala

Digia

Taru Kapanen

Digia

Tilaa webinaarin tallenne

Voit tilata webinaarin tallenteen täyttämällä oheisen lomakkeen.
Saat linkin tallenteeseen sähköpostitse.